TAWARAN JADI AGEN ASMAK SLOT 2018 KINI DI BUKA!

Sesuai untuk siapa?

βœ”Anda yang kekurangan moodal
βœ”Pelajar,surirumah,pekerja swasta,kakitangan kerajaan yang nak incoome sampingan seperti incoome kerja tetap

Kenapa mesti menyertai kami?

πŸ‘‰Β Produk viral,mudah jual
πŸ‘‰Β Produk evergreen yang sentiasa diperlukan
πŸ‘‰Β Mempunyai permintaan tinggi seluruh Malaysia dan luar negara
πŸ‘‰Β Peluang sama rata kepada semua pengedar – Konsep man jadda wa jadda
πŸ‘‰Β Konsep sharing di kalangan leader dan seluruh team
πŸ‘‰Β Syarikat MHAMSB sedang pesat berkembang dan mendapat perhatian ramai pihak dan dalam proses ke pasaran global
πŸ‘‰Pengedar bukan sekadar diajar berniaga semata,tetapi diajar ilmu PREMIUM pengurusan masa,disiplin,kewaangan dan ilmu bisnes yang sukar diperolehi di luar.
πŸ‘‰Teknik marketing yang berbeza
πŸ‘‰Kami telah menyusun roadmap pengedar untuk 5 tahun
πŸ‘‰Syarikat mempunyai misi,visi dan halatuju yang jelas

Ketahui 15 Keistimewaan Pengedar pada 2018 nanti,majoritinya kami dah pun laksanakan tahun ini (bukan omong kosong)

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Keistimewaan pengedar Asmak by MHAMSB 2018

1. Peluang untuk menambah ilmu pemasaran,jualan dan pembangunan di ri berterusan secara online dan offline

2. Kelas bisnes dan personal coaching dengan leader dan CEO secara PERCUMA sepanjang tahun secara online dan offline.

3. Hadiah sempena hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.*

4. Hadiah ba yi baru lahir

5. Bantuan pemasaran dan penjenamaan berterusan pelbagai medium.

6. Rewaard kepada pengedar dengan jualan tertinggi dan insentif untuk pengedar yang konsisten restock.

7. Berpeluang menyertai program terpilih secara PERCUMA.

8. Support group di FB dan Whatsapp

9. Bantuan kece masan

10. Peluang untuk menjadi leader dengan ilmu-ilmu premium yang sukar didapati dan jika ada kosnya sangat tinggi.

11. Program “customer loyalty” dan pelbagai program untuk meningkatkan jualan pengedar.

12. TEMPLATE MAGIC yang direka khas untuk meningkatkan pendapaatan dan hanya ada di MHAMSB

13. Peluang menyertai pelbagai contest dalaman yang dibuat hanya untuk pengedar

14. Ebook bisnes PERCUMA dan panduan pengurusan kewaangan

15. Penghargaan secara berkala bagi pengedar yang upgrade.

Dan banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat jika berada dalam team Asmak.

Dare to be different?

Cepat-cepat komen,PM atau whatsapp Kami :

http://agen0168313664.wasap.my/

Tag kawan fb kalian di ruangan komen ni.Mana tahu disebabkan anda mereka berjaya menjadi peniaga online yang sukses nanti 😍

Jemput share sekali tau.Tq

seminar

Madu Asli & Madu Halia Bentong

Ramai yang belum tahu, Asmak ada produk madu asli dan madu halia bentong 😌

Istimewanya madu halia bentong Asmak ni, rasanya sedap macam coklat Hacks dan halia tu boleh kunyah-kunyah gitew. Ala..fefeling cam korang minum jus oren ada pulpa tu la kannnn..hehe

Ok, jom cekidout apa khasiat madu halia bentong Asmak ni

🐝Madu Halia Bentong baik untuk merawat masalah batuk kering, batuk hingga hilang suara dan selsema
🐝Ia juga membantu memanaskan badan dan melembabkan hati
🐝Halia madu membantu pencernaan ke arah lebih baik
🐝Menguatkan antibodi badan
🐝Membantu melancarkan peredaran darah
🐝Ia juga berupaya mematikan bakteria dan sel kanser
🐝Boleh di gunakan untuk masalah saraf
🐝Mengurangkan tekanan darah tinggi
🐝Membekalkan tenaga
🐝Mengawal berat badan
🐝Baik untuk minda
🐝Membekalkan oksigen ke seluruh tubuh badan
🐝Melawaskan pembuangan air kencing
🐝Melegakan “morning sickness”
🐝Mengelakkan masalah usus
🐝Bagus diamalkan selepas bersalin
🐝Mencuci darah kotor

Psst..yang tak suka halia tu,madu asli pon ada. Dijamin asli tak campor gula ye.

Siap freegift habbatussauda asli lagi. Kalau beli, mau sebotol soploh hengget tauuuuu

#MaduHaliaBentong
#MaduAsli
#AsmakByMhamsb

madu-asli

TIPS SEBELUM MELAKUKAN URUTAN PADA BAYI

🌹Pilih masa yang sesuai, di mana bayi berada dalam keadaan yang paling rilek, santai, tidak penat dan kenyang.
🌹Letakkan bayi di atas tuala yang dibentang di atas lantai atau katil. Si ibu pula duduk bertentangan dengan bayi
🌹Cuba cari posisi yang paling selesa di mana si ibu boleh membuat eye-contact dengan bayi. Pastikan tiada lampu atau cahaya di atas kepala bayi anda untuk mengelakkan silau.
🌹Nak pakai lampin atau tak? Sebenarnya terpulang, tetapi kalau bayi tak pakai lampin, pergerakan lebih bebas dan bayi dapat merasai pergerakan semasa urutan.
🌹Sebelum bermula, sediakan dulu baby oil yang sejuk untuk urutan. Cuba elakkan minyak urutan yang mempunyai essential oil yang pekat, kerana kulit bayi masih sensitif.
🌹Masa terbaik untuk urutan? Seeloknya, selepas mandi dan juga sebelum tidur adalah masa yang terbaik untuk bonding-time.
.
.
🌸 Semoga Bermanfaat 🌸
.

Tiada lagi masalah kelemumur & rambut gugur

SHAMPOO BUNGA RAYA PLUS🌺🌿🌾

JANGAN baca klu anda TAK ADA msalah sprt di bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡β˜Ί

Macam2 jenis shampoo dah cuba..

Harga pun tak kurang hebatnya, tapi hasil tetap sama mcm shampoo yg jual di pasaraya

Shampoo Bunga Raya Plus Mungkin penutup untuk Pencarian shampoo yg selama ini anda cari.. Kenapa?

Kelebihan Syampoo Bunga Raya Plus:-

⭐Menyegarkan kulit kepala
⭐Menghilangkan kelumumur
⭐Menghalang kegatalan kulit kepala.
⭐Menghilangkan kudis/jerawat kepala
⭐Menyihatkan rambut
⭐Menghilangkan keguguran rambut
⭐Membantu merawat stress dan kepenatan
⭐Menyuburkan & melembutkan rambut
⭐Menghalang rambut gugur
⭐Membantu Masalah Uban (bkn faktor usia)
:
Produk ini tanpa kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat
:
Benda yang paling disukai semua ialah bau nya yang cukup WANGI. Feel fresh lepas bersyampu dengan syampu bunga raya plus.

LikepageΒ Farrah Care

42288300_10212924579771840_8137447396385751040_n

Siapa yang Jus Asmak Gold boleh Bantu?

– Sesiapa yang ada masalah asmak kronik. Dah try macam2 masi tiada perubahan. 😒

– Sesiapa yang ingin menikmati rasa jus sebenar dengan khasiat tinggi. Rasa masam manis lemon bersama 11 herba terpilih.

– Sesiapa yang nak tingkatkan kesihatan tubuh badan. Rasa lebih cergas dan sihat.Β πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

– Sesiapa yang ada demam, batuk dan selsema.

jus asmak gold
jus asmak gold

#Timfarrahcare
#Jusasmakgold
#pengedarsahmhamsb

Hair Mosturizer with Serum

Memperkenalkan

Hair Mosturizer with Serum

Pertama seumpamanya di Malaysia

Diperbuat dari Bunga Raya dan 4 bahan premium yang lain.

Apa yang unik Hair Mosturizer with Serum by Asmak :

βœ”Vitamin untuk rambut anda
βœ”Melembapkan dan merapikan rambut anda
βœ”Tidak berminyak,tidak melekit,mudah digunakan
Menjadikan rambut lebih sihat dan kuat
βœ”Membaiki rambut yang rosak
βœ”Rambut lebih mudah diurus bila-bila masa,di mana jua
βœ”2 x lebih cepat mengatasi masalah rambut gugur
βœ”Tahan lebih lama

Selamat tinggal rambut kusam

Kami bawakan rawatan salun terus ke rumah anda.

Berminat untuk mendapatkannya?

hubungi 016-8313664 (Norah)

moisturizer-with-serum

PAK ARAB PUN GUNA MINYAK HERBA ASMAK

Kisah benar


Masa saya bawa Minyak Herba Asmak,Asmak Herbs,Asmak Gold untuk digunakan semasa umrah,en suami dah tegur. “Ha,nak buat selfie dengan produk ke kat sana”

Saya jawab..”eh,taklah..nak gunalah”

Tujuan pergi nak beribadat kan.Tapi nak dijadikan cerita,masa en suami siap tawaf,duk pakai Minyak Herba Asmak,pak Arab ni minta sebab nak guna.

Adalah en suami rakam video dia.Punyalah syok tengok dia duk sapu.Selain untuk semput,batuk kahak,selsema,sakit kepala,MHAM juga memang mempunyai keberkesanan cepat jika digunakan untuk mengurut dan lenguh-lenguh badan.

Disebabkan dia suka sangat dengan minyak tu,en suami sedekah je kat dia sebab memang bawak lebih pun. Nak share video dia tapi nampak aurat dia sikit (lutut).

Nanti kalau dah edit nak share juga sebab seronok tengok dia syok dan lega bila sapu.Masa kat sana memang MHAM sempat berjasa pada beberapa orang jemaah dari Malaysia juga.Gembira dapat membantu.Ada yang dari tak boleh keluar bilik boleh keluar.

Sekarang Asmak ada FreshNCool dah,lagi mudah.Bagus untuk lenguh,sakit lutut,sakit belakang dan pinggang.

Hanya yang dah cuba je tau☺

Mai masuk meminang,saya menanti dengan setia di pintu mesengger❀

arab

CARA MENGHILANGKAN LENDIR DALAM DADA DAN TEKAK

Masalah utama kestemer yang selalu kak norah terima adalah mereka mengalami batuk berkahak yang agak lama.
Masalah ni dialami oleh semua peringkat umur, samada dari baby sehinggalah dewasa.
.
Baiklah. Di sini kak norah sertakan beberapa tips cara hilangkannya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Boleh klik gambar untuk info lanjut.

kahak

 

kahak2

 

kahak3

 

kahak4

 

kahak5

 

kahak6

 

kahak7

 

kahak8


Sila LIKE dan SHARE dengan gembira. 😊

TIPS RAWATAN BATUK TANPA UBAT

Batuk adalah runtunan pengecutan rongga toraks yang berlaku secara tiba-tiba dan biasanya berulang. Ia menyebabkan udara dikeluarkan dari paru-paru dengan kuat dan menyebabkan bunti yang tersendiri.
.
Batuk merupakan refleks biasa yang bertujuan untuk melindungi dan membersihkan lubang nafas. Membatuk membersihkan bahan material rengsa (contohnya merokok atau habuk) dan kelebihan rembasan (sputum atau kahak) dari kerongkong kita, lubang nafas (saluran pernafasan) dan paru-paru.
.
Biasa ramai orang membiarkan batuk pulih sendiri dan malas nak makan ubat batuk. Jadi di sini kak norah sertakan beberapa tips amalan rawatan batuk tanpa makan ubat.
.
Jika batuk berlaku 2 – 3 minggu itu biasa. Namun jika dah berbulan-bulan segeralah jumpa doktor untuk mendapatkan rawatan lanjut. Risau perkara yang tak diingi berlaku.

Tips rawatan batuk tanpa ubat

tip2

tip3

tip4

tip5

 

tip6

 

tip7

Pusat Rawatan Keluarga Online