Posted on Leave a comment

Siapa yang Jus Asmak Gold boleh Bantu?

– Sesiapa yang ada masalah asmak kronik. Dah try macam2 masi tiada perubahan. ?

– Sesiapa yang ingin menikmati rasa jus sebenar dengan khasiat tinggi. Rasa masam manis lemon bersama 11 herba terpilih.

– Sesiapa yang nak tingkatkan kesihatan tubuh badan. Rasa lebih cergas dan sihat. ?????

– Sesiapa yang ada demam, batuk dan selsema.

jus asmak gold
jus asmak gold

#Timfarrahcare
#Jusasmakgold
#pengedarsahmhamsb

Posted on Leave a comment

Siapa yang Jus Asmak Gold boleh Bantu?

– Sesiapa yang ada masalah asmak kronik. Dah try macam2 masi tiada perubahan. ?

– Sesiapa yang ingin menikmati rasa jus sebenar dengan khasiat tinggi. Rasa masam manis lemon bersama 11 herba terpilih.

– Sesiapa yang nak tingkatkan kesihatan tubuh badan. Rasa lebih cergas dan sihat. ?????

– Sesiapa yang ada demam, batuk dan selsema.

jus asmak gold
jus asmak gold

#Timfarrahcare
#Jusasmakgold
#pengedarsahmhamsb

Posted on Leave a comment

Hair Mosturizer with Serum

Memperkenalkan

Hair Mosturizer with Serum

Pertama seumpamanya di Malaysia

Diperbuat dari Bunga Raya dan 4 bahan premium yang lain.

Apa yang unik Hair Mosturizer with Serum by Asmak :

✔Vitamin untuk rambut anda
✔Melembapkan dan merapikan rambut anda
✔Tidak berminyak,tidak melekit,mudah digunakan
Menjadikan rambut lebih sihat dan kuat
✔Membaiki rambut yang rosak
✔Rambut lebih mudah diurus bila-bila masa,di mana jua
✔2 x lebih cepat mengatasi masalah rambut gugur
✔Tahan lebih lama

Selamat tinggal rambut kusam

Kami bawakan rawatan salun terus ke rumah anda.

Berminat untuk mendapatkannya?

hubungi 016-8313664 (Norah)

moisturizer-with-serum

Posted on Leave a comment

Hair Mosturizer with Serum

Memperkenalkan

Hair Mosturizer with Serum

Pertama seumpamanya di Malaysia

Diperbuat dari Bunga Raya dan 4 bahan premium yang lain.

Apa yang unik Hair Mosturizer with Serum by Asmak :

✔Vitamin untuk rambut anda
✔Melembapkan dan merapikan rambut anda
✔Tidak berminyak,tidak melekit,mudah digunakan
Menjadikan rambut lebih sihat dan kuat
✔Membaiki rambut yang rosak
✔Rambut lebih mudah diurus bila-bila masa,di mana jua
✔2 x lebih cepat mengatasi masalah rambut gugur
✔Tahan lebih lama

Selamat tinggal rambut kusam

Kami bawakan rawatan salun terus ke rumah anda.

Berminat untuk mendapatkannya?

hubungi 016-8313664 (Norah)

moisturizer-with-serum

Posted on Leave a comment

PAK ARAB PUN GUNA MINYAK HERBA ASMAK

Kisah benar


Masa saya bawa Minyak Herba Asmak,Asmak Herbs,Asmak Gold untuk digunakan semasa umrah,en suami dah tegur. “Ha,nak buat selfie dengan produk ke kat sana”

Saya jawab..”eh,taklah..nak gunalah”

Tujuan pergi nak beribadat kan.Tapi nak dijadikan cerita,masa en suami siap tawaf,duk pakai Minyak Herba Asmak,pak Arab ni minta sebab nak guna.

Adalah en suami rakam video dia.Punyalah syok tengok dia duk sapu.Selain untuk semput,batuk kahak,selsema,sakit kepala,MHAM juga memang mempunyai keberkesanan cepat jika digunakan untuk mengurut dan lenguh-lenguh badan.

Disebabkan dia suka sangat dengan minyak tu,en suami sedekah je kat dia sebab memang bawak lebih pun. Nak share video dia tapi nampak aurat dia sikit (lutut).

Nanti kalau dah edit nak share juga sebab seronok tengok dia syok dan lega bila sapu.Masa kat sana memang MHAM sempat berjasa pada beberapa orang jemaah dari Malaysia juga.Gembira dapat membantu.Ada yang dari tak boleh keluar bilik boleh keluar.

Sekarang Asmak ada FreshNCool dah,lagi mudah.Bagus untuk lenguh,sakit lutut,sakit belakang dan pinggang.

Hanya yang dah cuba je tau

Mai masuk meminang,saya menanti dengan setia di pintu mesengger

arab

Posted on Leave a comment

PAK ARAB PUN GUNA MINYAK HERBA ASMAK

Kisah benar


Masa saya bawa Minyak Herba Asmak,Asmak Herbs,Asmak Gold untuk digunakan semasa umrah,en suami dah tegur. “Ha,nak buat selfie dengan produk ke kat sana”

Saya jawab..”eh,taklah..nak gunalah”

Tujuan pergi nak beribadat kan.Tapi nak dijadikan cerita,masa en suami siap tawaf,duk pakai Minyak Herba Asmak,pak Arab ni minta sebab nak guna.

Adalah en suami rakam video dia.Punyalah syok tengok dia duk sapu.Selain untuk semput,batuk kahak,selsema,sakit kepala,MHAM juga memang mempunyai keberkesanan cepat jika digunakan untuk mengurut dan lenguh-lenguh badan.

Disebabkan dia suka sangat dengan minyak tu,en suami sedekah je kat dia sebab memang bawak lebih pun. Nak share video dia tapi nampak aurat dia sikit (lutut).

Nanti kalau dah edit nak share juga sebab seronok tengok dia syok dan lega bila sapu.Masa kat sana memang MHAM sempat berjasa pada beberapa orang jemaah dari Malaysia juga.Gembira dapat membantu.Ada yang dari tak boleh keluar bilik boleh keluar.

Sekarang Asmak ada FreshNCool dah,lagi mudah.Bagus untuk lenguh,sakit lutut,sakit belakang dan pinggang.

Hanya yang dah cuba je tau

Mai masuk meminang,saya menanti dengan setia di pintu mesengger

arab

Posted on Leave a comment

CARA MENGHILANGKAN LENDIR DALAM DADA DAN TEKAK

Masalah utama kestemer yang selalu kak norah terima adalah mereka mengalami batuk berkahak yang agak lama.
Masalah ni dialami oleh semua peringkat umur, samada dari baby sehinggalah dewasa.
.
Baiklah. Di sini kak norah sertakan beberapa tips cara hilangkannya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Boleh klik gambar untuk info lanjut.

kahak

 

kahak2

 

kahak3

 

kahak4

 

kahak5

 

kahak6

 

kahak7

 

kahak8


Sila LIKE dan SHARE dengan gembira. ?

Posted on Leave a comment

CARA MENGHILANGKAN LENDIR DALAM DADA DAN TEKAK

Masalah utama kestemer yang selalu kak norah terima adalah mereka mengalami batuk berkahak yang agak lama.
Masalah ni dialami oleh semua peringkat umur, samada dari baby sehinggalah dewasa.
.
Baiklah. Di sini kak norah sertakan beberapa tips cara hilangkannya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Boleh klik gambar untuk info lanjut.

kahak

 

kahak2

 

kahak3

 

kahak4

 

kahak5

 

kahak6

 

kahak7

 

kahak8


Sila LIKE dan SHARE dengan gembira. ?