JUS ASMAK GOLD

Kandungan: 350 ml
.
Harga: RM44

.
Bahan: 12 Herba terpilih iaitu Lemon Juice, Apple, Ginger, Capsicum,Spinach, Garlic, Oregano, Cucumber, Echinacea,Stevia, Licorice dan Dong Guai. Serta mengandungi pengawal asid (Asid Sitrik) dan penstabil sebagai Kondisioner makanan yang dibenarkan.
.
Cara guna: Minum dua kali sehari. Sukatan untuk Dewasa, Sesudu pada waktu pagi ketika perut kosong. Jika dah makan, minum sejam selepas itu. Dan minum sesudu lagi di waktu malam sebelum tidur. Manakala untuk kanak-kanak sukatannya dikurangkan kepada separuh sudu sahaja.

Ingin membuat tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

pengedar sah mhamsb

SD03001

15741160_10154293437205945_9030416995931416963_n

ASMAK HERBS

Kandungan: 30 biji kapsul
.
Harga: RM35
.
Bahan: TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID Ianya diramuankan dari herba2 terpilih, antaranya;

•AKAR MENGKUNYIT

•AKAR SERAPAT

•LADA SULAH .
.
Cara guna: Makan dua biji sebelah pagi dan dua biji sebelah malam. Jika resdung yang teruk, tambahan dua biji tengahari. Banyakkan minum air masak, jika dah semakin pilih, makan apabila perlu sahaja
Untuk tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

Pengedar sah MHAMSB

SD03001

15672877_1359675440720800_6614061815516654420_n

BEDAK ASMAK

Kandungan: 150 G
.
Harga: RM38
.
Bahan:  Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.

* Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.

* Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .

* Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.
.
Cara guna:  Pakai sekerap yang boleh ketika masalah kulit sedang teruk. selepas beberapa jam, jika bedak kelihatan pudar dan diserap peluh, cuci bersih dengan air, lapkan dan keringkan kemudian sapu

untuk tempahan:

call/wassap 016-8313664

pengedar sah MHAMSB

SD03001
13578701_10206653440557279_1119920131_n

MINYAK HERBA ASMAK

Kandungan: 30 ml
.
Harga: RM39
.
Bahan: Habatussauda, minyak zaitun, minyak kelapa dara, pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat, tapi suci. Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah hadil R&D (Research & Development) @ penyelidikan dan Pembangunan dan menggunakan teknologi NANO.
.
Cara guna: Hanya perlu sapu di leher hingga dada, dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh. Anda hanya perlu rajin dan istiqamah menggunakannya dan kesan boleh dilihat seawall 1 hari – 30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.
.
Sebarang tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

Pengedar Sah MHAMsb

SD03001

 

14971988_10154956550189206_1065149779_n

MALAPETAKA KEPADA PESAKIT ASMA AKIBAT ASAP ROKOK

Apa yang berlaku kepada salur pernafasan sebaik sahaja terkena asap rokok?
.
Peringkat Pertama
.
Di saat sel-sel di sekeliling salur pernafasan terkena asap rokok, lapisan permukaan salur tersebut akan mula membengkak. Tapi anda tak akan perasan. Tak kisah sama ada anda perokok ataupun ‘second-hand smoker’. Kesannya tetap sama.
.
Kalau diameter salur tu masa normal 5cm, bila dah membengkak akan jadi makin sempit. Mungkin tinggal 2cm je.
.
Peringkat Kedua
.
Pernah dengar perkataan ‘mucus’? Di peringkat kedua inilah mucus tu akan terbentuk di permukaan salur pernafasan. Mukus tu melekit dan mengambil masa yang lama nak hilang. Alah, ibarat paip di sinki yang dipenuhi sisa makanan lama, macam tu lah.
.
Peringkat Ketiga
.
Haa..masa ni dah agak terlambat. Mukus yg terbentuk tadi dan ditambah pula dengan salur yang membengkak tu, akan menyebabkan salur pernafasan tersumbat. Sebab tu orang yg ada asma boleh tercungap-cungap macam ikan yang naik di daratan. Sentiasa tak cukup nafas.

Laluan udara ke peparu dah tersekat. Macam mana udara nak sampai?
.
.
Dan yang sangat tak menyeronokkan tu, effect asap rokok tu boleh ‘membatalkan’ kesan ubat yang kita ambil. Maksudnya, SIA-SIA makan ubat tapi orang kat sekeliling kita menghisap rokok. Kita yang jadi mangsa.
.
Kesimpulannya, tiada yang baik datang dari rokok. Kenapa orang masih merokok ye?
.
.
#info by MHAMSB
#farrahcare

content9

FREE EBOOK TIPS KESIHATAN ANAK ANDA

Awas jika anak ANDA masih batuk dan selsema berulang kali atau berpanjangan lebih 10 hari. Dah puas berubat cara hospital/klinik dan makan ubat? Keadaan macam tu je. JANGAN RISAU , kali ini kami nak share TIP-TIP mudah cara merawatnya.

.
Cam ner caranya tu?
.
Ada lebih 10 tips kami dah kompailkan dalam satu EBOOK. Sepatutnya kos untuk EBOOK ni kena caj RM40 tapi kami masih decide nak bagi FREE untuk 200 orang yang pertama dahulu.
.
Dapatkan akses ke EBOOK ni sekarang jugak
Klik link ni
http://www.farracare.com/ebook-percuma/
http://www.farracare.com/ebook-percuma/
http://www.farracare.com/ebook-percuma/
.
Cepat2 sebelum link ni ditutup! Dah dapat komen ‘DAPAT’ tau!

ebookcover