Rahsia mencantikkan kulit wajah secara semulajadi

Ada pelbagai petua atau tips yang boleh dikongsikan untuk cantikkan kulit wajah menggunakan bahan bahan natural / organik dan yang mudah didapati.

Ramai yang lebih yakin dan percaya dengan penggunaan bahan bahan natural kerana ada yang TAKUT atau RISAU nak guna produk skincare yang tidak berasaskan bahan natural.

Macam saya dulu masa belajar di IPTA, saya ada mengamalkan beberapa petua atau tips untuk wajah. Masa jadi student dulu, manalah ada budget besar nak beli skincare sebab budget disalurkan untuk buku, buat assignment, project paper dan macam macam lagi.

Yalah, nak cantik kan, jadi macam macam cara kita cuba amalkan. Antara petua atau tips yang pernah saya amalkan ialah :

  1. Serbuk kayu manis dan madu
    Sedikit kayu manis dan sedikit madu disebatikan sehingga menjadi paste, kemudian disapu pada wajah sebelum tidur, memula rasa macam pedih jugak lah tapi lama lama semakin baik. Dibiarkan di muka sampai ke pagi, baru lah muka dibasuh dengan air suam. Yang best masa dicuci, gosok gosok perlahan dah macam scrub, sangat best. Lepas dicuci, rasa kulit muka bersih sangat.
  1. Tomato 
    Hirisan tomato yang masak digosok pada wajah. Tomato berfungsi sebagai pencuci muka. Gosoklah sehingga rasa muka bersih, kemudian dicuci dengan air suam. Mudahkan.
  1. Lemon
    Bagi mereka yang ada masalah jerawat yang teruk, boleh cuba guna lemon. Ia boleh dijadikan sebagai antiseptik untuk membunuh kuman jerawat. Sapulah jus lemon pada wajah sebelum tidur sehingga kering. Kemudian, basuhlah dengan air suam. Rajin rajin buat. Nanti lama lama jerawat mengecut dan mengering, malah jerawat baru pun insyaallah susah nak tumbuh
  1. Habbatus sauda dan zaitun
    Habbatus sauda Mempunyai anti-oksidan yang tinggi bagi merawat & meningkatkan kadar imunisasi kulit. Manakala minyak zaitu dapat menguatkan akar (sel kulit) dan melembutkan serta mencantikkan kulit. Kini kedua-dua bahan tersebut mudah dipakai kerana dipersembahkan dalam bentuk serum. Serum tersebut dikenali sebagai serum Ardini Essentials.Pemakaian beberapa titis dan disapu ke wajah sebelum tidur. InsyaAllah hasil yang awesome akan dapat anda rasai.

    Nak atasi masalah kulit wajah dengan cara yang mudah dan berasaskan bahan natural melalui serum ARDINI ESSENTIALS, boleh lah Inbox atau wasap 016-8313644.

    http://www.wasap.my/60168313664
    http://www.wasap.my/60168313664
    http://www.wasap.my/60168313664

habbatusauda_minyak

 

Dengan tindakan segera, cepatlah masalah kulit dapat diatasi.

InsyaAllah.

Lihat testimoni pengguna Ardini Essentail 

KELEBIHAN TANAH LIAT UNTUK MERAWAT PENYAKIT KULIT

Siapa pernah guna tanah liat untuk rawat dan jaga kulit muka?
.
Tanah liat ni ada 1001 khasiat yang ramai sangat orang terlepas pandang. Sama ada tak tahu atau ambil ringan. Hakikatnya, tanah liat lebih baik daripada losyen kulit yang ada kat pasaran sekarang.
.
Norah akan senaraikan 5 benda yang tanah liat ni boleh buat kat kulit kita. Tapi hari ni Norah nak cerita pasal ekzema dulu ya.
.

gatal
penyakit ekzema

Khasiat #1 Merawat Ekzema
.
Kalau akak nak tahu, tanah liat ni boleh melegakan dan mempercepatkan proses penyembuhan kulit dari ekzema. Setakat ni, tak ada lagi ubat dari farmasi yang ada fungsi ni. Kalau ada pun, harganya beratus. Mahal.
.
Bila serbuk tanah liat yang halus tu terkena pada kulit, secara automatic sel-sel bakteria dan toksin tu akan melekat kat tanah liat tu dan membersihkan kulit.
.
Nak berita baik lagi? Kalau kulit akak ada alergi, tanah liat ni memang paling sesuai untuk merawat kulit.
.
.
#info by MHAM #bedakasma

Adakah anak anda masih mengalami ekzema? Perlukan rawatan yang mujarab? Mari dapatkan Bedak Asmak sekarang.

Hubungi:

Norah. Pengedar sah MHAMSB.SD03001

016 831 3664

016 831 3664

016 831 3664

TAWARAN HEBAT SEBAGAI PENGEDAR.

AMBIL PELUANG INI SEKARANG.
ADA 4 PAKEJ UTAMA!!!
SEBELUM DITAMATKAN BILA-BILA MASA SAHAJA.
.
[WANTED: STOKIS DAN AGEN DIPERLUKAN]
.
“Pada mulanya saya gunakan produk ini untuk kegunaan anak saya yang batuk berkahak berlarutan. Alhamdulillah, minyak herba asmak ini amat sesuai untuk anak saya. Selain itu, kami sekeluarga pun telah menggunakannya untuk merawat masalah seperti selesema, pening kepala, sengugut, luka-luka dan bermacam lagi. Saya amat berpuashati dengan keberkesanannya & terus mendaftar sebagai pengedar produk hebat ini. Kini, saya merupakan pengedar sah minyak herba asmak dan meraih pendapatan yang lumayan untuk kami sekeluarga. Terima kasih kerana memperkenalkan kepada saya produk yang hebat ini” – Puan yati, surirumah sepenuh masa.
.
.
Anda Ingin Menjana Pendapatan tambahan dengan menjadi STOKIS/SUPERAGEN /AGEN “MINYAK HERBA ASMAK” melalui perniagaan secara Online & Offline?
.
===============================
KANDUNGAN MINYAK HERBA ASMAK
===============================
100% BAHAN ASLI, HABATUSSAUDA, MINYAK ZAITUN, MINYAK KELAPA DARA, PATI GAMAT DAN HERBA TERPILIH YANG BUKAN SAHAJA SELAMAT TAPI SUCI
GUNAKAN TANPA WAS –WAS KERANA IA ADALAH HASIL DARI R&D (RESEARCH & DEVELOPMENT) MENGGUNAKAN TEKNOLOGI NANO.
MELEGAKAN ASMA, BATUK, KAHAK, RESDUNG, GIGITAN SERANGGA/ HAIWAN, TERSELIUH DAN BANYAK LAGI
JIMAT! TAK PERLU BELI UBAT BERASINGAN
SESUAI DIGUNAKAN UNTUK BAYI SEHINGGA DEWASA

==========================================
KELEBIHAN SEBAGAI AGEN, SUPERAGEN & STOKIS
==========================================
☑ Berpeluang menjual produk yang dibuat R&D khas dan terbukti mengandungi bahan yang selamat,suci,tidak overdose dan berkesan lebih cepat.
☑ Anda akan mendapat flyers dan bunting PERCUMA jika menepati syarat.
☑ Bantuan pemasaran PERCUMA dan bimbingan berterusan.
☑ Support group di whatsapp beserta perkongsian tentang bisnes.
☑ Bantuan pemasaran dan tambah jualan di telegram.
☑ Panduan dan bahan pemasaran di group FB Pengedar seluruh Malaysia.
☑ Menjaga harga pasaran dan mempunyai pelan jangkamasa panjang.
☑ Syarikat akan memperkenalkan beberapa produk dan pengedar layak menjual semua produk dari syarikat dengan harga ISTIMEWA.
☑ Bekerjasama dalam Jemaah yang saling bantu membantu
Dan banyak lagi.

===================================
KUOTA pengedar adalah TERHAD dan kami akan menutup TAWARAN ini bila-bila masa.
.
==============
CARA DAFTAR
==============

Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664
Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664
Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664

Dengan berbesar hati, pihak kami ingin mempelawa Anda menyertai kami sebagai STOKIS/SUPERAGEN/AGEN sah di negeri, daerah & kawasan anda.
ADA 4 PAKEJ UTAMA SEBAGAI MODAL PERMULAAN.

Terhad kepada 30 orang sahaja untuk seluruh Malaysia . 100% bantuan pemasaran sepenuhnya oleh syarikat. Pihak syarikat juga akan membantu STOKIS/SUPERAGEN untuk melantik lebih ramai AGEN.

Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664
Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664
Whatsapp “NAK JOIN” ke 016-8313664

IKUTI KELAS BELAJAR FB BERSAMA COACH WANITA

ADAKAH ANDA SEORANG WANITA?

ANDA SEORANG PENIAGA ONLINE?

Nak join satu group rahsia di fb dan download pelbagai ebook mini berkaitan persediaan utk membuat fb ads?

KHAS UTK WANITA SAHAJA.

Sepanjang 2017 ni ebook mini bernilai lebih 4k akan di upload ke group rahsia secara berperingkat…

Bagaimana utk mendapatkannya???
Sertai kami di “shefumarketing sisterhood hub”

Yuran sekali shj seumur hidup.
Bukan ribu2, bukan jg ratus2..
Tetapi hanya rm30 selepas diskaun.

Senarai Ebook Mini yang akan diupload dalam group Shefumarketing Sisterhood Hub :

1) Introduction to Avatar Research
2) Introduction to Ads Targetting
3) Introduction to Headshot Copywriting
4) Introduction to Unique Selling Proposition ( USP )
5) Introduction to Ads Placement
6) Introduction to Ads Funnel Design
7) Introduction to Seeding for Raving Fans
8) Introduction to RETARGETTING
9) Introduction to Ads Creative Design
10) Introduction to Ads Budget
11) Introduction to Fan Page Mastery
12) Introduction to Fb Ads EVE-VOLUTION : The Game Changer

SERTAI GROUP TELEGRAM DI BWH UTK MENEBUS KOD KUPON DISKAUN ANDA.
(BKN GROUP IKLAN.)

https://t.me/joinchat/AAAAAArV9WKZnQT2uFXwNA
Buat pendaftaran di sini,

https://goo.gl/hj9J2Z

https://goo.gl/hj9J2Z

https://goo.gl/hj9J2Z