Rahsia wajah jelita semulajadi

Rahsia kulit wajah peloles kini terbongkar, ramai yang dah rasa keberkesanannya. Uolss bila lagi? Chop chop, jap lagi kak norah share. Lepas ni uolss mesti suka, dah lah kulit wajah tambah peloles,  jeragat, jerawat, liang pori semuanya berkurangan. Dan yang paling best JIMAT.

.

Apa rahsianya kak norah?. Eh, sabo ye sis sis sayang. Pernah dengan tanah liat putih tak? Eh mestilah lah kan. Mana-mana yang tak pernah dengan, jap kak norah share. Tanah liat putih telah digunakan sejak zaman dahulu lagi. Kajian sains mendapati ia mengandungi kadar UVA ratio yang tinggi sebanyak 0.88 didalam Boot Star Rating untuk perlindugan UVA. Oleh itu, penggunaan yang berterusan mampu merawat masalah kulit, mengelakkan kedutan, menghilangkan jerawat,menghilangkan jeragat dan melicinkan kulit. Best kan?

.

Camna nak pakai?. Jadikan #bedakasmak sebagai masker sebelum tidur. Bila bangun pagi, uolss akan terasa muka segar, tak berminyak dan jerawat berkurangan. Amalkannya setiap malam, insya allah muka uolss tambah peloles.

.

Wahai sis sis sayang di luar sana, nak try #bedakasmak yang hot ni? . Jangan risau ye , #Bedakasmak ini selamat digunakan kerana tiada campuran bahan kimia merbahaya melainkan 100% tanah liat putih.

Jangan malu jangan segan, mailah hubungi kami di:

Norah- 0168313664

Norah – 0168313664

Norah – 0168313664

14656280_1271243122897366_2952642964882183292_n