Rahsia wajah jelita semulajadi

Rahsia kulit wajah peloles kini terbongkar, ramai yang dah rasa keberkesanannya. Uolss bila lagi? Chop chop, jap lagi kak norah share. Lepas ni uolss mesti suka, dah lah kulit wajah tambah peloles,  jeragat, jerawat, liang pori semuanya berkurangan. Dan yang paling best JIMAT.

.

Apa rahsianya kak norah?. Eh, sabo ye sis sis sayang. Pernah dengan tanah liat putih tak? Eh mestilah lah kan. Mana-mana yang tak pernah dengan, jap kak norah share. Tanah liat putih telah digunakan sejak zaman dahulu lagi. Kajian sains mendapati ia mengandungi kadar UVA ratio yang tinggi sebanyak 0.88 didalam Boot Star Rating untuk perlindugan UVA. Oleh itu, penggunaan yang berterusan mampu merawat masalah kulit, mengelakkan kedutan, menghilangkan jerawat,menghilangkan jeragat dan melicinkan kulit. Best kan?

.

Camna nak pakai?. Jadikan #bedakasmak sebagai masker sebelum tidur. Bila bangun pagi, uolss akan terasa muka segar, tak berminyak dan jerawat berkurangan. Amalkannya setiap malam, insya allah muka uolss tambah peloles.

.

Wahai sis sis sayang di luar sana, nak try #bedakasmak yang hot ni? . Jangan risau ye , #Bedakasmak ini selamat digunakan kerana tiada campuran bahan kimia merbahaya melainkan 100% tanah liat putih.

Jangan malu jangan segan, mailah hubungi kami di:

Norah- 0168313664

Norah – 0168313664

Norah – 0168313664

14656280_1271243122897366_2952642964882183292_n

Bedak asmak merawat penyakit GOUT

Salah seorang customer saya , seorang wanita yang ada penyakit GOUT. Apabila disebut GOUT, terbayang bagaimana kesakitan yang dialami oleh pesakit. Kaki dan tangan rasa ngiluuuuuu  sangat seolah- olah bila bergerak seperti robot yang berkarat. Rasa lemah tubuh badan dan susah nak buat keja pulak tu.

.

Jadi kak ruhaida (bukan nama sebenar) tetap bertahan biarpun pelbagai cara berubat tapi keadaan masih tak berubah. Masalah ini bertambah berat bila terpaksa menyusukan bayi. Oleh kerana, kasih sayangkan bayinya, kak ruhaida menahan untuk mengambil sebarang ubat klinik / farmasi. Dia pun berikhtiar mencari info di internet.

.

Suatu hari, dia terjumpa satu laman web yang menceritakan mengenai #bedakasmak yang boleh merawat gout. Rasa ingin tahu semakin membuak-buak, lantas ia menelefon agen berkenaan. Selepas mendapat info bahawa bahan-bahan digunakan adalah semulajadi iaitu dari tanah liat putih, lantas dia membuat tempahan.

.

Cara pemakaian #bedakasmak untuk rawatan gout berlainan sedikit dari biasa. Pesakit perlu meminum air bedak asmak selepas sedikit bancuhan dengan air. Sukatannya akan diberi selepas pesakit membuat belian.

.

Apa kat kak Ruhaida, “Alhamdulillah, sekarang gout dan beransur baik. Tidak ada lagi bergerak seperti robot”.

.

Adakah uolss pun alami penyakit GOUT? Marilah mencuba #bedakasmak. Jangan risau ye sis sis sayang. #Bedakasmak ini selamat digunakan kerana tiada campuran bahan kimia merbahaya melainkan 100% tanah liat putih.

Jangan malu jangan segan, mailah hubungi kami di:

Norah- 0168313664

Norah – 0168313664

Norah – 0168313664

16649151_10208408673236999_3760242526029321464_n

Tiada lagi masalah kulit Ekzema

Bayangkan apabila kulit ekzema yang sis alami selama ini hilang dengan cara yang mudah & murah. Baiklah, jap lagi kak norah nak share cara uolss dapat hilangkan ekzema. Prosesnye taklah susah sangat dan tak perlu nak makan ubat pun. Sapu-sapu dah hilang. Best tak?

.

Uolss tahu tak khasiat tanah liat putih? Inilah rahsia sebenar bagaimana orang terdahulu berubat  untuk penyakit-penyakit kulit yang gatal seperti ekzema. Ianya jugak adalah saranan Rasulullah saw berkenaan tanah liat putih untuk penawar masalah kulit. Masalahnya mana nak dapat tanah liat putih tu sekarang kak norah? Don wori sis sayang, inilah kandungan utama yang terdapat dalam #bedakasmak.  Penawar penyakit kulit yang mujarab dan antara item paling hot jualanya.

.

Kak Zilla salah seorang penghidap ekzema. Kak zilla dah try pelbagai jenis ubat yang dijual samada dari klinik atau farmasi tapi semuanya tak sesuai malahan ada ubat yang dia alahan. Sampai satu tahap dia feedap sangat. Suatu hari dia terbaca mengenai khasiat  #bedakasmak di FB.  Dia terus beli dan pakai secara konsisten sehingga habis 4 unit. Apa katanya?

.

“Alhamdulillah, ekzema saya berkurangan dan saya amat lega kerana tidak lagi merasa rimas dan gatal-gatal yang keterlaluan bila alami ekzema. Syukur sangat dipertemukan denga bedak asmak” – puan Zilla, Bandar Baru Bangi

.

Uolss ada tak alami masalah yang sama dengan kak zilla? Jangan risau ye sis sis saying. #Bedakasmak ini selamat digunakan kerana tiada campuran bahan kimia merbahaya melainkan 100% tanah liat putih.

Jangan malu jangan segan, mailah hubungi kami di:

Norah- 0168313664

Norah – 0168313664

Norah – 0168313664

13939301_1777959585817160_714055154319925706_n

Masalah Haid kini tiada lagi

Semasa haid menghampiri itulah yang membuatkan Olivia gusar akan mengalami senggugut sewaktu kelas Prof. Alvin. Olivia akan sentiasa membawa kemana jua panadol dalam begnya.

Setengah jam kemudian sewaktu kelas Prof. Alvin, Olivia merasa seram sejuk, lenguh kaki dan sengal pinggang. Olivia tahu senggugut menyerangnya ketika itu. Olivia mengambil penadol dalam begnya, dan telan penadol itu, untuk menghilangkan kesakitan itu.

Beberapa minit kemudian kesakitan Olivia kembali berkurangan. Setelah itu, Olivia boleh memberi perhatian dalam kelas Prof. Alvin.

Selepas seminggu tamat haid, Olivia pasti mengalami keputihan yang banyak seperti datang haid . Olivia merasa tidak selesa untuk bergaul dengan rakan-rakan kelasnya kerana takut jika ada bau yang tidak menyenangkan daripadanya.

Olivia merasa sedih dengan dirinya kerana selama ini dia tidak mengambil peduli masalah yang dihadapinya. Olivia bertanya kawan rapatnya berkaitan masalah yang dia hadapi.

Kawannya berkata

” why not you try this product Asmak Queen, I have try this product it solve my problem. Before this I’m just like you, felt not confident when hanging out with friends”

17474567_10208749530078207_586425943_n

Olivia mengambil telefonnya untuk menghubungi agent tersebut. Keesokan harinya pos laju sampai memberi parcel kepada Olivia.

Malam itu, Olivia mencuba Asmak Queen. Hari demi hari masalah Olivia berkurangan. Olivia semakin yakin dengan dirinya sekarang.

Cantik bersama Asmak Queen luaran dan dalaman memberikan Olivia tampil yakin untuk berinteraksi tanpa ada halangan senggugut dan keputihan yang teruk.

Terima Kasih Asmak Queen. 🙂

Anda mempunyai masalah yang sama seperti sis Olivia?

Jangan tunggu lama sebelum masalah tersebut berlarutan. Hubungi kami sekarang :

Norah – 016 831 3664

Norah – 016 831 3664

Norah – 016 831 3664

Timbul Kerisauan Bila Batuk, Kahak Dan Selesema Melanda Anak-Anak.

Bila batuk tu mesti ada sekali pakej dengan kahak tak pun selesema.

Tak tahu apa punca berlaku ?

Puncanya adalah batuk kering kemungkinan disebabkan oleh :

• Jangkitan virus atau bakteria pada saluran pernafasan tuberculosis.
• Kekejangan saluran pernafasan bronkus boleh menyebabkan saluran tersebut menjadi sempit.
• Alahan sepertii rhinitis dan lelah.
• Terdedah kepada gas beracun dan asap.
• Saluran pernafasan tersumbat akibat kehadiran bendasing seperti tercekik makanan atau sebagainya.

Manakala batuk berkahak pula berpunca daripada :

• Jangkitan bakteria pada saluran pernafasan seperti pneumonia, bronkitis dan sinusitis (resdung).
• Penyakit kronik pulmonari obstruktif.
• Reflux asid dari perut ke saluran atas sistem penghadaman (pedih ulu hati).
• Tabiat merokok.
• Selesema pada bahagian belakang hidung.

Apa kata pengguna:

” Try Jus Asmak Gold. Anak saya alhamdulillah, rasa macam makin ringan kerisauan bila dia batuk dan selesema lepas amalkan Jus Asmak Gold nie. Dulu bila selesema batuk dan semput, saya alert setiap 2jam akan sapu Minyak Herba Asmak sebab taknak melarat. Lepas ambil Jus Asmak Gold ni, saya dah tak kerap sangat sapu Minyak Herba Asmak. Sapu 2-3 kali je sehari + jus, batuk cepat hilang. Selesema lak tak melarat jadi hingus pekat hijau. Selesema lambat sikit elok dari batuk tapi hingus sikit-sikit je jernih. Takde dah pekat sampai sumbat hidung. Memang syukur sangat anak rasi dengan Jus Asmak Gold ni”

Nak tahu macam mana Jus Asmak Gold dan Minyak Herba Asmak boleh mengurangkan masalah seperti diatas?

Ia menghunakan ramuan semula jadi seperti:

‘Lemon juice’
‘Apple’
‘Ginger’
‘Garlic’
‘Spinach’
‘Capsicum’
‘Oregano’
‘Cucumber’
‘Echinacea’
‘Stevia’
‘Licorice’
‘Dong Quai’

Minyak Herba Asmak pula menggunakan bahan-bahan tradisional iaitu:

Habbatus Sauda
Gamat Gold
Minyak Kayu Putih

Tak cuba tak tahu, sudah cuba baru tahu.

Jika anda ragu-ragu boleh hubungi kak norah ye.

Norah- 016 831 3664

Norah – 016 831 3664

Norah – 016 831 3664

15741242_1359675554054122_7349947068373539509_n

Tahukah anda dengan harga RM39/botol mampu untuk merawat asma/semput/batuk berkahak dan dll penyakit?

Eh, tak mahal pun. Sebab anak saya mendapatkan rawatan di klinik dan diberikan ubat asma,batuk,cair kahak serta nebulizer paling murah kos rawatan RM100. Itu di klinik biasa sahaja ye. Cuba bayangkan ada antara customer saya anak mereka terpaksa admit wad setiap bulan sebab asma.

Penggunaannya baru setengah botol minyak herba asmak ni anak saya betul2 sihat dari batuk berkahak dan selesema. Saya hanya menggunakan bila perlu.

Macam mana saya jaga anak saya dari asma dan juga batuk yang berumur 1 tahun?
1)kerap memberi air suam sekurang2nya 3 kali sehari.
2)mandi dengan air suam panas bagi mencairkan kahak.
3)memakai stokin pada waktu malam.
4)suhu aircond pada waktu malam tidak terlalu sejuk dan elakkan menggunakan kipas dengan laju. Anak saya mudah berkahak jika kipas terlalu laju dan menyebabkan kesejukan.

Jika kita tahu rutin anak2 dan kenalpasti punca sesuatu penyakit, InsyaAllah kita boleh elak anak dari jangkitan.

Penggunaan Minyak Herba asmak ni jika kita tak pantang, sapu 10 botol pun tak kan mujarab. Betul tak?

Pm sy untuk dapatkan
atau whatsapp ke 0168313664 sekarang

rawatan sakit gigi
rawatan pelbagai penyakit

9 Makanan Yang Mengurangkan Kahak Dan Lendir

Hi uolss, kalau dah batuk selsema memang tak rasa selesa kaaaan. Dada rasa sesak, hidung merah sebab kerap buang hingus.. Huhuhuhu
.
Habis berkotak2 tisu dan tuala muka kat umah. 😁😁😁
.
Ok uolss. Sekarang tak perlu susah hati. Akak nak share tips
Mengurangkan kahak dan lendir secara semulajadi.
.
Ni dia:

+ Semua jenis sayur berdaun hijau
+Brokoli dan bunga kobis
+Bawang putih (ini yang paling efektif)
+Asparagus
+Bawang merah
+Halia dan kunyit
+Cili
+Buahan citrus (limau, lemon, oren)
+Nenas
.
Baiklah, tu je akak nak kongsikan hari ini. Semoga bermanfaat.
.

Berminat untuk mengetahui cara alami menghilangkan batuk dan kahak ???

Hubungi:

Norah – 016 831 3664

Norah – 016 831 3664

Norah – 016 831 3664
#Timfarrahcare #Jusasmakgold
#pengedarsahmhamsb