Ekzema Dan Psoriasis?

Merupakan penyakit yang berbeza tetapi berkongsi satu simptom yang sama iaitu kulit yang kering dan gatal. Ekzema menyebabkan kulit menjadi panas, kering, gatal dan bersisik. Psoriasis diketahui melalui tompokan merah pada kulit dan diselaputi lapisan putih.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Testimonial
-+-+-+-+-+-+-+-+-+

” Allah izin, saya menghidap penyakit eczema 3 bulan yang lalu. Banyak ubat-ubatan daripada klinik yang sudah saya gunakan dan ada juga beberapa jenis ubat yang saya alah. Penggunaan ubat daripada klinik memang tidak sesuai dengan eczema yang saya hadapi. Alhamdulillah, saya ada terbaca tentang Bedak Asmak di FB. Saya telah menggunakan 4 botol Bedak Asmak secara berterusan sehingga menampakkan hasilnya. Alhamdulillah, eczema saya semakin berkurangan dan saya amat lega kerana tidak lagi merasa rimas dan gatal-gatal yang keterlaluan bila eczema menyerang. Syukur sangat ditemukan dengan Bedak Asmak” – Zila 32 tahun, Bandar Baru Bangi

” Waalaikumsalam. Alhamdulillah emak saya suka sangat sis. Dia cakap psoriasis kulit dia semakin baik. Selalunya bahagian yang sakit tu (area lutut) akan kering dan rasa panas je. Tapi sejak sapu bedak ni, Alhamdulillah kulit tu nampak better and tak kering. InsyaAllah habis nanti saya akan order lagi”

Kenapa perlu menggunakan Bedak Asmak?

Kerana Bedak Asmak 100% natural yang diperbuat daripada tanah liat putih yang mengandungi pelbagai jenis mineral yang berguna untuk kulit dan tubuh badan kita.

Penawar zaman-berzaman untuk semua jenis masalah kulit

Mahu dapatkannya???

Hubungi je kak norah di

http://www.wasap.my/60168313664

13900108_1777961509150301_4430494475155172175_n

Ekzema Dan Psoriasis?

Merupakan penyakit yang berbeza tetapi berkongsi satu simptom yang sama iaitu kulit yang kering dan gatal. Ekzema menyebabkan kulit menjadi panas, kering, gatal dan bersisik. Psoriasis diketahui melalui tompokan merah pada kulit dan diselaputi lapisan putih.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Testimonial
-+-+-+-+-+-+-+-+-+

” Allah izin, saya menghidap penyakit eczema 3 bulan yang lalu. Banyak ubat-ubatan daripada klinik yang sudah saya gunakan dan ada juga beberapa jenis ubat yang saya alah. Penggunaan ubat daripada klinik memang tidak sesuai dengan eczema yang saya hadapi. Alhamdulillah, saya ada terbaca tentang Bedak Asmak di FB. Saya telah menggunakan 4 botol Bedak Asmak secara berterusan sehingga menampakkan hasilnya. Alhamdulillah, eczema saya semakin berkurangan dan saya amat lega kerana tidak lagi merasa rimas dan gatal-gatal yang keterlaluan bila eczema menyerang. Syukur sangat ditemukan dengan Bedak Asmak” – Zila 32 tahun, Bandar Baru Bangi

” Waalaikumsalam. Alhamdulillah emak saya suka sangat sis. Dia cakap psoriasis kulit dia semakin baik. Selalunya bahagian yang sakit tu (area lutut) akan kering dan rasa panas je. Tapi sejak sapu bedak ni, Alhamdulillah kulit tu nampak better and tak kering. InsyaAllah habis nanti saya akan order lagi”

Kenapa perlu menggunakan Bedak Asmak?

Kerana Bedak Asmak 100% natural yang diperbuat daripada tanah liat putih yang mengandungi pelbagai jenis mineral yang berguna untuk kulit dan tubuh badan kita.

Penawar zaman-berzaman untuk semua jenis masalah kulit

Mahu dapatkannya???

Hubungi je kak norah di

http://www.wasap.my/60168313664

13900108_1777961509150301_4430494475155172175_n

Pencarian agen/agen dropship

Parttime/FullTime Bisnes Dari Rumah
Pendapatan Sebulan RM1500-RM2000 dengan modal RM89 sahaja.

Latihan & Bahan2 Akan Diberikan !
Saya hanya perlukan 30 orang shj. (Yang Rajin & serius)

Berminat terus pm saya atau wasssap dan taip ‘DSM’ ke:
htttp://www.wasap.my/60168313664

20229342_10209812728217496_5644550808868262541_n

Pencarian agen/agen dropship

Parttime/FullTime Bisnes Dari Rumah
Pendapatan Sebulan RM1500-RM2000 dengan modal RM89 sahaja.

Latihan & Bahan2 Akan Diberikan !
Saya hanya perlukan 30 orang shj. (Yang Rajin & serius)

Berminat terus pm saya atau wasssap dan taip ‘DSM’ ke:
htttp://www.wasap.my/60168313664

20229342_10209812728217496_5644550808868262541_n

6 tips bermula sebagai online seller

 

1. Mempunyai matlamat atau dikenali sebagai ‘BIG WHY’. Apakah matlamat utama anda untuk berbisnes? Big why menjadi faktor pendorong untuk anda terus maju.

2. Mempunyai mentor. Mulakan bisnes dengan ilmu. Cari mentor yang boleh membimbing anda untuk membuat sales di salah satu medium pemasaran online. Seperti FB, instagram, FBads dan sebagainya.

3. Mendapatkan info produk yang laku. Boleh buat carian melalui google / buat posting di FB.

4. Info syarikat produk yang hendak dijual. Dapatkan info-info syarikat seperti lokasi, sistem support, reward dan insentif dll.

5. Fahami produk sebaik mungkin. Apakah kandungan, ciri-ciri dan USP produk.

6. Konsisten membuat promosi dan jangan cepat putus asa. Semua perkara memerlukan masa untuk dilihat hasilnya.

Gud luck uolss ??

Perkongsian Norah Tuah.

#DiamondMhamsb
#TimFarrahCare
#recrutingagen

Sumber: Google
Sumber: Google

6 tips bermula sebagai online seller

 

1. Mempunyai matlamat atau dikenali sebagai ‘BIG WHY’. Apakah matlamat utama anda untuk berbisnes? Big why menjadi faktor pendorong untuk anda terus maju.

2. Mempunyai mentor. Mulakan bisnes dengan ilmu. Cari mentor yang boleh membimbing anda untuk membuat sales di salah satu medium pemasaran online. Seperti FB, instagram, FBads dan sebagainya.

3. Mendapatkan info produk yang laku. Boleh buat carian melalui google / buat posting di FB.

4. Info syarikat produk yang hendak dijual. Dapatkan info-info syarikat seperti lokasi, sistem support, reward dan insentif dll.

5. Fahami produk sebaik mungkin. Apakah kandungan, ciri-ciri dan USP produk.

6. Konsisten membuat promosi dan jangan cepat putus asa. Semua perkara memerlukan masa untuk dilihat hasilnya.

Gud luck uolss ??

Perkongsian Norah Tuah.

#DiamondMhamsb
#TimFarrahCare
#recrutingagen

Sumber: Google
Sumber: Google

Gandakan wang bisnes anda

Uolss kak norah nak kongsi tips bagaimana kita boleh menggandakan duit modal berniaga dalam masa sebulan. Psssst, post ini hanya sesuai untuk yang masih baru dalam bisnes. Yang kekadang tu modal tak tahu ke mana. Hujung bulan mengadu tak de duit nak beli stok. Sape pernah gini? Kita geng..ngeeee
.
Mai kak norah ceta. Misalnya kita ada modal RM1500. Ambil RM1000 terlebih dahulu sebagai rolling bisnes dan RM500 disimpan untuk hal-hal kecemasan. Hal-hal kecemasan seperti bayar bil telefon, isi minyak dan sebagainya. Boleh simpan terus jika tidak digunakan atau dijadikan modal untuk bulan seterusnya.
.
Seterusnya , uolss buatlah target supaya modal RM1000 tadi boleh naik berkali ganda. Waaaah bestnye. Tapi mestilah ada strategik k. ehem ehem.
.
Ok sekarang kita tetapkan target sales setiap bulan. Semakin tinggi target sales, jumlah modal juga akan semakin meningkat, oleh itu kita berpeluang untuk kembangkan lagi bisnes tanpa perlu meminjam.

Caranya mudah je:
Modal rolling: RM1500 (simpan RM500)
Minggu 1 re-stok: RM1000 – RM2000
Minggu 2 re-stok: RM2000 – RM4000
Minggu 3 re-stok: RM4000 – RM8000
Minggu 4 re-stok: RM8000 – RM16000
.
Ini kiraan rolling modal selama sebulan. uolss dapat lihat duit modal berganda dengan banyaknya. Bolehlah simpan semua keuntungan tersebut ke mana-mana instrument pelaburan seperti Tabung Haji, ASB dan emas. Simpanan yang ada ni uolss bolehlah rancang apa-apa yang korang nak. Contohnya nak naik haji, buka butik, melancong dan macam-macam lagi le.
.
Namun mesti korang rasa pelik, boleh tak duit modal tu double banyak camtu dalam masa sebulan?
.
A’ah, boleh tapi ada caranya. Nak kak norah kongsikan lagi?

Tunggu posting kak norah seterusnya ye.

20045896_10209721609259579_502222708_n

Gandakan wang bisnes anda

Uolss kak norah nak kongsi tips bagaimana kita boleh menggandakan duit modal berniaga dalam masa sebulan. Psssst, post ini hanya sesuai untuk yang masih baru dalam bisnes. Yang kekadang tu modal tak tahu ke mana. Hujung bulan mengadu tak de duit nak beli stok. Sape pernah gini? Kita geng..ngeeee
.
Mai kak norah ceta. Misalnya kita ada modal RM1500. Ambil RM1000 terlebih dahulu sebagai rolling bisnes dan RM500 disimpan untuk hal-hal kecemasan. Hal-hal kecemasan seperti bayar bil telefon, isi minyak dan sebagainya. Boleh simpan terus jika tidak digunakan atau dijadikan modal untuk bulan seterusnya.
.
Seterusnya , uolss buatlah target supaya modal RM1000 tadi boleh naik berkali ganda. Waaaah bestnye. Tapi mestilah ada strategik k. ehem ehem.
.
Ok sekarang kita tetapkan target sales setiap bulan. Semakin tinggi target sales, jumlah modal juga akan semakin meningkat, oleh itu kita berpeluang untuk kembangkan lagi bisnes tanpa perlu meminjam.

Caranya mudah je:
Modal rolling: RM1500 (simpan RM500)
Minggu 1 re-stok: RM1000 – RM2000
Minggu 2 re-stok: RM2000 – RM4000
Minggu 3 re-stok: RM4000 – RM8000
Minggu 4 re-stok: RM8000 – RM16000
.
Ini kiraan rolling modal selama sebulan. uolss dapat lihat duit modal berganda dengan banyaknya. Bolehlah simpan semua keuntungan tersebut ke mana-mana instrument pelaburan seperti Tabung Haji, ASB dan emas. Simpanan yang ada ni uolss bolehlah rancang apa-apa yang korang nak. Contohnya nak naik haji, buka butik, melancong dan macam-macam lagi le.
.
Namun mesti korang rasa pelik, boleh tak duit modal tu double banyak camtu dalam masa sebulan?
.
A’ah, boleh tapi ada caranya. Nak kak norah kongsikan lagi?

Tunggu posting kak norah seterusnya ye.

20045896_10209721609259579_502222708_n