Syampoo rambut hilangkan bau hapak

RISAU betoi la, setiap kali pakai tudung, kulit kepala jadi berpeluh, buka je skaf keluar bau yang tak menyenangkan.

Ada tak rakan/adik-beradik/saudara yang mengalami masalah di atas? Don wori, sekarang dah ada penawarnya tau.

Gunakannlah syampoo bunga raya. Rambut dan kulit kepala rasa segar dan wangi je sepanjang hari. Selain itu, Ia jugak dirumus khas untuk merawat rambut yang gugur dan gatal kepala ekslusif untuk wanita yang bertudung.

Tapi jangan ingat wanita bertudung je selalu alami masalah keguguran rambut ni. Ada juga wanita yang ‘freehair’ atau lelaki yang mengalami masalah yang sama kan? Selain untuk masalah rambut gugur, syampoo bunga raya ini jugab bertindak sebagai anti-kelemumur, mengawal untuk kepala kering dan berminyak, di samping dapat menyejukkan dan sentiasa menyegarkan kulit kepala kita.

Apa kandungan yg best dalam Syampoo Bunga Raya ni????

Bunga Raya – Merawat rambut yang keguguran dan kulit kepala yang gatal juga melebatkan rambut, menghitamkan rambut, dan melembutkan rambut

Coconut Oil – Melindungi Rambut dari Kerosakan Akibat Sinar Matahari, Menyuburkan Rambut, Sebagai Kondisioner, Mengurangkan kelemumur , Mengatasi Rambut Bercabang, Menyehatkan Kulit Kepala, memberi Protein pada Rambut, Melembapkan Rambut, Melembutkan Rambut, dan Mencegah Uban

Babassu Oil – Menyegarkan kulit kepala

Tea Tree Oil – Melembapkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur dan rambut gugur

Jojoba Oil – Mengurangkan masalah rambut kusut dan gugur, membuat rambut lebih lembut dan bersinar , dan mengelakkan rambut bercabang.

Acerola – Menguatkan rambut hingga ke akar, menggurangkan masalah rambut gugur dan berpontensi memberi vitamin pada rambut untuk kekal sihat

Sis nak cuba ye?
Pey em je kak norah atau wassap di 0168313664.

#SyampooBungaRaya
#berkongsikebaikan
#TimFarrahCare

25299495_10210938008748806_1982577202079870062_n