MUDAHNYA MERANCANG BISNES ANDA SENDIRI

Tahniah kepada anda yang berjaya mendapatkan ebook “Mudahnya Merancang Bisnes Anda Sendiri”.
.
.
Kak norah mendapat idea untuk membuat ebook ini selepas 2 tahun pengalaman menjadi leader kepada sebuah pasukan jualan dan pemasaran.
.
Kak norah dapati ramai antara mereka yang benar-benar newbies. Ucapan Tahniah kepada mereka kerana telah memulakan langkah berani untuk berniaga. Bukan senang tau nak buat keputusan tu. Ianya melibatkan pelbagai benda. Contohnya sokongan keluarga, modal, masa , tenaga dan sebagainya.
.
.
Namun, pelbagai karenah dan cabaran dalam menguruskan mereka. Ada yang bermotivasi Itinggi dan sentiasa membuat jualan. Tak kurang jugak yang tidak konsisten. Oleh itu, mereka perlu satu panduan yang jelas yang membolehkan mereka terus berjaya dalam bisnes.
.
.
Maka, lahirlah ebook ini untuk membantu golongan newbies merancang dengan baik perjalanan bisnes mereka. Terdapat 10 topik utama yang perlu dikuasai untuk merancang. Ebook ini disertakan dengan ‘Workbook’ supaya anda lebih jelas cara membuat perancangan bisnes.
.
.
Semoga ebook ini menjadi panduan dan lebih ramai yang mendapat manfaatnya.

“Manusia tidak merancang untuk gagal, tapi gagal untuk merancang”

– William J. Siegel

Mahu membuat tempahan?

Hubungi 016-8313664 atau klik terus ke link https://goo.gl/rY4pi3.

ebook

ebook2

KAISA SKINCARE

Kak norah nak share dengan korang apa yang best dengan kaisa skincare. Yeeyza..

Produk ini adalah produk natural yang bebas dari bahan kimia terlarang.Gunakan tanpa was-was.Bernotifikasi dengan KKM.Dan bukan produk timbang kilo.

Selain set lengkap,set trial pun ada untuk yang nak mencuba.

Info Produk :

Kaisa Skincare adalah produk kecantikan berasaskan bahan semulajadi iaitu

– Habatussauda
– Aloevera
– Vitamin C
– Ekstrak Yis
– Minyak Argan
– Sakura
– Rose

Bagaimana Kaisa Skincare berfungsi pada kulit wajah anda

+Membersihkan kulit wajah anda
+Mencerahkan kulit kusam
+Menegangkan kulit muka
+Memudar dan menghilangkan parut dan jeragat
+Mengecutkan dan mencegah jerawat
+Menanggalkan sel-sel kulit mati ,blackhead dan whitehead
+Menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru
+Melembapkan kulit wajah
+Mengecilkan liang pori
+Melicinkan dan melembutkan kulit wajah
+Menjadikan kulit wajah awet muda
+Mengelakkan penuaan
+Menjadi pelindung dari pencemaran udara
+Memulihkan kulit dan mencantikkan kulit wajah

Kaisa Skincare mengandungi bahan yang selamat sahaja.Berdaftar dengan KKM.Gunakan tanpa was-was.

Terdiri dari 4 item iaitu Facial Cleanser,Serum FaceCure , Foundation FaceFood 3 in 1 dan Night Cream FaceRest.

Nak tak kulit wajah yang halus,bebas jerawat,jeragat,licin dan cantik semulajadi?

Cubalah produk Kaisa Skincare,bebas dari bahan kimia berbahaya.

Mesra wudhuk dan berdaftar dengan KKM

Kaisa Skincare – Facial Cleanser – NOT170501342K

Kaisa Skincare – Foundation Facefood 3 In 1 – NOT170501343K

Kaisa Skincare – Night Cream Face Rest – NOT170501344K

Kaisa Skincare – Serum Facecure – NOT170501345K

26239891_10211144855719851_3144705960413464934_n

26195736_10211144855919856_4762448796376114629_n

#kaisaskincare
#menjadikanwajahlebihbaik
#berkongsikebaikan