Hair Mosturizer with Serum

Memperkenalkan

Hair Mosturizer with Serum

Pertama seumpamanya di Malaysia

Diperbuat dari Bunga Raya dan 4 bahan premium yang lain.

Apa yang unik Hair Mosturizer with Serum by Asmak :

✔Vitamin untuk rambut anda
✔Melembapkan dan merapikan rambut anda
✔Tidak berminyak,tidak melekit,mudah digunakan
Menjadikan rambut lebih sihat dan kuat
✔Membaiki rambut yang rosak
✔Rambut lebih mudah diurus bila-bila masa,di mana jua
✔2 x lebih cepat mengatasi masalah rambut gugur
✔Tahan lebih lama

Selamat tinggal rambut kusam

Kami bawakan rawatan salun terus ke rumah anda.

Berminat untuk mendapatkannya?

hubungi 016-8313664 (Norah)

moisturizer-with-serum

PAK ARAB PUN GUNA MINYAK HERBA ASMAK

Kisah benar


Masa saya bawa Minyak Herba Asmak,Asmak Herbs,Asmak Gold untuk digunakan semasa umrah,en suami dah tegur. “Ha,nak buat selfie dengan produk ke kat sana”

Saya jawab..”eh,taklah..nak gunalah”

Tujuan pergi nak beribadat kan.Tapi nak dijadikan cerita,masa en suami siap tawaf,duk pakai Minyak Herba Asmak,pak Arab ni minta sebab nak guna.

Adalah en suami rakam video dia.Punyalah syok tengok dia duk sapu.Selain untuk semput,batuk kahak,selsema,sakit kepala,MHAM juga memang mempunyai keberkesanan cepat jika digunakan untuk mengurut dan lenguh-lenguh badan.

Disebabkan dia suka sangat dengan minyak tu,en suami sedekah je kat dia sebab memang bawak lebih pun. Nak share video dia tapi nampak aurat dia sikit (lutut).

Nanti kalau dah edit nak share juga sebab seronok tengok dia syok dan lega bila sapu.Masa kat sana memang MHAM sempat berjasa pada beberapa orang jemaah dari Malaysia juga.Gembira dapat membantu.Ada yang dari tak boleh keluar bilik boleh keluar.

Sekarang Asmak ada FreshNCool dah,lagi mudah.Bagus untuk lenguh,sakit lutut,sakit belakang dan pinggang.

Hanya yang dah cuba je tau

Mai masuk meminang,saya menanti dengan setia di pintu mesengger

arab

CARA MENGHILANGKAN LENDIR DALAM DADA DAN TEKAK

Masalah utama kestemer yang selalu kak norah terima adalah mereka mengalami batuk berkahak yang agak lama.
Masalah ni dialami oleh semua peringkat umur, samada dari baby sehinggalah dewasa.
.
Baiklah. Di sini kak norah sertakan beberapa tips cara hilangkannya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Boleh klik gambar untuk info lanjut.

kahak

 

kahak2

 

kahak3

 

kahak4

 

kahak5

 

kahak6

 

kahak7

 

kahak8


Sila LIKE dan SHARE dengan gembira. 😊

TIPS RAWATAN BATUK TANPA UBAT

Batuk adalah runtunan pengecutan rongga toraks yang berlaku secara tiba-tiba dan biasanya berulang. Ia menyebabkan udara dikeluarkan dari paru-paru dengan kuat dan menyebabkan bunti yang tersendiri.
.
Batuk merupakan refleks biasa yang bertujuan untuk melindungi dan membersihkan lubang nafas. Membatuk membersihkan bahan material rengsa (contohnya merokok atau habuk) dan kelebihan rembasan (sputum atau kahak) dari kerongkong kita, lubang nafas (saluran pernafasan) dan paru-paru.
.
Biasa ramai orang membiarkan batuk pulih sendiri dan malas nak makan ubat batuk. Jadi di sini kak norah sertakan beberapa tips amalan rawatan batuk tanpa makan ubat.
.
Jika batuk berlaku 2 – 3 minggu itu biasa. Namun jika dah berbulan-bulan segeralah jumpa doktor untuk mendapatkan rawatan lanjut. Risau perkara yang tak diingi berlaku.

Tips rawatan batuk tanpa ubat

tip2

tip3

tip4

tip5

 

tip6

 

tip7

KISAH BENAR

AKHIRNYA HIDUNG TERASA LEGA,KAHAK YANG BERSARANG TIADA LAGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera…
Klu dilihat pd pic kat tangan pasti tertanya2 ape benda tu..eeee gelinya…pengotornyaaa dan macam2 lagi la.

Ni yg terjadi pada sy , semalam sy demam panas , selsema beserta batuk2 berkahak…
Jadi ubat yg sy ambil hanya ubat tahan sakit dan selebihkan sy *LEBIHKAN SAPUAN MINYAK HERBA ASMAK*..
lepas mandi je , sy akan minta suami sy sapu dan urut sikit belakang badan sy ..bahagian depan dada dan sekitar leher sy akan buat sapuan sendiri..
Sy akan lebihkan sapuan pd leher, bila duduk2 tgok tv je sy sapukan minyak herba asmak, termasuk la waktu nak tido..

Nak dijadikan cerita , pagi ni sy ada sessi berurut bdan, masalahnya tekak rasa dan hidung terasa mcm ada lendir tersangkut2 je lagi, bila nak muntahkan lendir tu hanya keluar sikit2 je lendir tu… jadi sy minta mak cik urut , urutkan sy gunakan *MHA* , xsampi seminit dia sapu kat belakang badan sy…sy batuk dan termuntah lendir berketul yg agak pekat dan kemerahan.. *YA ALLAH* punya terkejut nya , selepas terkeluar lendir berketul tu , tekak dan hidung sy terasa lapang sesgat…..

Kejadian pd diri sy sendiri *NUR AIN*
Melaka

27.02.2018

kahak