TAWARAN JADI AGEN ASMAK SLOT 2018 KINI DI BUKA!

Sesuai untuk siapa?

โœ”Anda yang kekurangan moodal
โœ”Pelajar,surirumah,pekerja swasta,kakitangan kerajaan yang nak incoome sampingan seperti incoome kerja tetap

Kenapa mesti menyertai kami?

๐Ÿ‘‰ย Produk viral,mudah jual
๐Ÿ‘‰ย Produk evergreen yang sentiasa diperlukan
๐Ÿ‘‰ย Mempunyai permintaan tinggi seluruh Malaysia dan luar negara
๐Ÿ‘‰ย Peluang sama rata kepada semua pengedar – Konsep man jadda wa jadda
๐Ÿ‘‰ย Konsep sharing di kalangan leader dan seluruh team
๐Ÿ‘‰ย Syarikat MHAMSB sedang pesat berkembang dan mendapat perhatian ramai pihak dan dalam proses ke pasaran global
๐Ÿ‘‰Pengedar bukan sekadar diajar berniaga semata,tetapi diajar ilmu PREMIUM pengurusan masa,disiplin,kewaangan dan ilmu bisnes yang sukar diperolehi di luar.
๐Ÿ‘‰Teknik marketing yang berbeza
๐Ÿ‘‰Kami telah menyusun roadmap pengedar untuk 5 tahun
๐Ÿ‘‰Syarikat mempunyai misi,visi dan halatuju yang jelas

Ketahui 15 Keistimewaan Pengedar pada 2018 nanti,majoritinya kami dah pun laksanakan tahun ini (bukan omong kosong)

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Keistimewaan pengedar Asmak by MHAMSB 2018

1. Peluang untuk menambah ilmu pemasaran,jualan dan pembangunan di ri berterusan secara online dan offline

2. Kelas bisnes dan personal coaching dengan leader dan CEO secara PERCUMA sepanjang tahun secara online dan offline.

3. Hadiah sempena hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.*

4. Hadiah ba yi baru lahir

5. Bantuan pemasaran dan penjenamaan berterusan pelbagai medium.

6. Rewaard kepada pengedar dengan jualan tertinggi dan insentif untuk pengedar yang konsisten restock.

7. Berpeluang menyertai program terpilih secara PERCUMA.

8. Support group di FB dan Whatsapp

9. Bantuan kece masan

10. Peluang untuk menjadi leader dengan ilmu-ilmu premium yang sukar didapati dan jika ada kosnya sangat tinggi.

11. Program “customer loyalty” dan pelbagai program untuk meningkatkan jualan pengedar.

12. TEMPLATE MAGIC yang direka khas untuk meningkatkan pendapaatan dan hanya ada di MHAMSB

13. Peluang menyertai pelbagai contest dalaman yang dibuat hanya untuk pengedar

14. Ebook bisnes PERCUMA dan panduan pengurusan kewaangan

15. Penghargaan secara berkala bagi pengedar yang upgrade.

Dan banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat jika berada dalam team Asmak.

Dare to be different?

Cepat-cepat komen,PM atau whatsapp Kami :

http://agen0168313664.wasap.my/

Tag kawan fb kalian di ruangan komen ni.Mana tahu disebabkan anda mereka berjaya menjadi peniaga online yang sukses nantiย ๐Ÿ˜

Jemput share sekali tau.Tq

seminar

Madu Asli & Madu Halia Bentong

Ramai yang belum tahu, Asmak ada produk madu asli dan madu halia bentongย ๐Ÿ˜Œ

Istimewanya madu halia bentong Asmak ni, rasanya sedap macam coklat Hacks dan halia tu boleh kunyah-kunyah gitew. Ala..fefeling cam korang minum jus oren ada pulpa tu la kannnn..hehe

Ok, jom cekidout apa khasiat madu halia bentong Asmak ni

๐ŸMadu Halia Bentong baik untuk merawat masalah batuk kering, batuk hingga hilang suara dan selsema
๐ŸIa juga membantu memanaskan badan dan melembabkan hati
๐ŸHalia madu membantu pencernaan ke arah lebih baik
๐ŸMenguatkan antibodi badan
๐ŸMembantu melancarkan peredaran darah
๐ŸIa juga berupaya mematikan bakteria dan sel kanser
๐ŸBoleh di gunakan untuk masalah saraf
๐ŸMengurangkan tekanan darah tinggi
๐ŸMembekalkan tenaga
๐ŸMengawal berat badan
๐ŸBaik untuk minda
๐ŸMembekalkan oksigen ke seluruh tubuh badan
๐ŸMelawaskan pembuangan air kencing
๐ŸMelegakan “morning sickness”
๐ŸMengelakkan masalah usus
๐ŸBagus diamalkan selepas bersalin
๐ŸMencuci darah kotor

Psst..yang tak suka halia tu,madu asli pon ada. Dijamin asli tak campor gula ye.

Siap freegift habbatussauda asli lagi. Kalau beli, mau sebotol soploh hengget tauuuuu

#MaduHaliaBentong
#MaduAsli
#AsmakByMhamsb

madu-asli

TIPS SEBELUM MELAKUKAN URUTAN PADA BAYI

๐ŸŒนPilih masa yang sesuai, di mana bayi berada dalam keadaan yang paling rilek, santai, tidak penat dan kenyang.
๐ŸŒนLetakkan bayi di atas tuala yang dibentang di atas lantai atau katil. Si ibu pula duduk bertentangan dengan bayi
๐ŸŒนCuba cari posisi yang paling selesa di mana si ibu boleh membuat eye-contact dengan bayi. Pastikan tiada lampu atau cahaya di atas kepala bayi anda untuk mengelakkan silau.
๐ŸŒนNak pakai lampin atau tak? Sebenarnya terpulang, tetapi kalau bayi tak pakai lampin, pergerakan lebih bebas dan bayi dapat merasai pergerakan semasa urutan.
๐ŸŒนSebelum bermula, sediakan dulu baby oil yang sejuk untuk urutan. Cuba elakkan minyak urutan yang mempunyai essential oil yang pekat, kerana kulit bayi masih sensitif.
๐ŸŒนMasa terbaik untuk urutan? Seeloknya, selepas mandi dan juga sebelum tidur adalah masa yang terbaik untuk bonding-time.
.
.
๐ŸŒธย Semoga Bermanfaatย ๐ŸŒธ
.