NIKMATNYAAA BILA RAMBUT GUGUR TIADA LAGI. 

Sebelum ni, banyak sangattt rambut gugur. Dalam Bilik Air dan Atas Lantai Penuh rambut. Even dekat tudung pun melekat rambut. Rambut pula semakin hari semakin jarang. AISSSSSHH STRESSNYAAA!! 😫

.
Shampoo? Dah berpuluh jenis syampoo Kak Siti dah beli. Sayangnya tak menyelesaikan masalah rambut gugur dan kelemumur yang ada ni. Petua tok nenek pun Kak Siti cuba. Tapi hampa. Rambut still gugur dan dah mula nampak kulit kepala ni. Aaa Naik Malu dan segan dekat cik suami 😭
.
Sehinggalah, Kak Siti ternampak testimoni #ShampooBungaRayaPlus & #SerumRambutAsmak kat efbie. Tergerak hati untuk mencuba ikhtiar lagi. Harapan tinggi agar kali ni ia serasi. 

set-penjagaan-rambut
.
Kali pertama guna syampoo ni, dalam hati kata PELIKNYA, Nape tak banyak buihh. Rasa cam tak bersih 😂. Tapi rupanya, yang tak banyak buih tulah yang bagus. Sebab tak banyak bahan chemical. Yang penting, rasa SEJUK jer kepala. Bestnya. Mungkin sebab bahan utama, Bunga Raya. Ermmmm. Takpe, Kak Siti nak teruskan guna.
.
.
ALHAMDULILLAH. HASILNYA SELEPAS 2 MINGGUNAKAN #SET#RAWATAN #RAMBUT #ASMAK
.
👉Rambut dah kurang sangat gugur.
👉Bila sikat, rambut dah tak melekat kat sikat. Kalau ada pun sehelai 2 je.😍
👉Kulit kepala dah tak gatal merenyam cam dulu.
👉Kelumumur berkuping pun dah takde. Yeayyy!
👉Rambut makin lebat dan hitam (patutla ada testimoni uban jadi hitam)
👉Bila tarik rambut, rambut tak mudah putus. (mungkin khasiat serum boleh kuatkan rambut dan galakkan pertumbuhan anak rambut)
.
BEST GILERR. MEMANG PUAS HATI SANGAT2 👍

masalah-rambut-gugur
.

Siti Khadijah Kadir
Pengguna Set Rambut Asmak
.
.
Korang yang ada masalah yang sama macam saya, cubalah #SetRawatanRambutAsmak ni. InsyaAllah mujarab.
.
Boleh hubungi 0168313664 terus untuk tempahan. Kak Norah akan share cara guna yang betul & berkesan.

Likepage Farrah Care

.
#AgenDropshipDiperlukan
#IncomeLumayan
#BisnesDariRumah
#ProdukAsmakMujarab
#SevenisHairOil #HairMosturizerwithSerum
#ProdukSemulajadi
#AsmakbyMhamsb

syampoo-bunga-raya