Sahabat yang lumpuh dah boleh berjalan semula.

Sekitar jam 8 malam kak norah terima panggilan melalui wassap. Kak norah pun angkat phone, dalam hati tertanya-tanya siapa pulak yang call malam-malam ni? mesti urgent.

Selesai jawab call, owh dia nak Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold rupanya. Oleh kerana kak norah takde kat rumah, kami berjanji jumpa keesokan harinya.

Di sebelah tengahari kami pun bertemu di salah sebuah restoran di KK. Mula-mula rasa kekok sebab di kelilingi 3 pasangan warga emas. Alamak begetar jugak hati, bermacam-macam perkara terlintas di kepala ni. kak norah tarik nafas dan bawa bertenang. Ok fokus.

Selepas menerangkan serba sedikit mengenai produk. Kak norah menarik nafas lega. Seterusnya kak norah menanti feedback mereka. Inilah perbualannya;

Prospek: Ada seorang rakan kami lumpuh. Memang tak boleh berjalan.Tiba-tiba suatu hari tu kami nampak dia dah sembuh dan boleh berjalan seperti biasa. Syukur alhamdulillah.

Kak Norah: waah, bagusnya. Bagaimana dia boleh sembuh tu kak?

Prospek: Dia kata amalkan sapuan minyak herba asmak dan minum jus asmak gold. Tu yang akak mencari sangat produk ni. Maklumlah kami yang dah berumur ni, asyik lenguh dan penat saja rasa badan. Nak beribadat pun susah.

Kak norah: Owh Alhamdulillah. Asbab produk ni kawan akak tu dah sembuh. (Muka penuh terperanjat- berazam mahu kongsikan kebaikan produk ni dengan semua)

Prospek: Iya dik memang bagus produk ni katanya. Kami nak beli ye. Beri 3 set. Harga kasih sayang lah.hihihihi

Kak norah: Insya allah kak. Boleh.

Begitulah perkongsian sedikit pengalaman berurusan dengan pelanggan. Semoga produk-produk asmak ini terus membantu mereka yang mengalami masalah kesihatan.

#PengalamanPelanggan
#MinyakHerbaAsmak
#JusAsmakGold

rawat-lumpuh