Category Archives: Info produk

KAISA SKINCARE

Kak norah nak share dengan korang apa yang best dengan kaisa skincare. Yeeyza..

Produk ini adalah produk natural yang bebas dari bahan kimia terlarang.Gunakan tanpa was-was.Bernotifikasi dengan KKM.Dan bukan produk timbang kilo.

Selain set lengkap,set trial pun ada untuk yang nak mencuba.

Info Produk :

Kaisa Skincare adalah produk kecantikan berasaskan bahan semulajadi iaitu

– Habatussauda
– Aloevera
– Vitamin C
– Ekstrak Yis
– Minyak Argan
– Sakura
– Rose

Bagaimana Kaisa Skincare berfungsi pada kulit wajah anda

+Membersihkan kulit wajah anda
+Mencerahkan kulit kusam
+Menegangkan kulit muka
+Memudar dan menghilangkan parut dan jeragat
+Mengecutkan dan mencegah jerawat
+Menanggalkan sel-sel kulit mati ,blackhead dan whitehead
+Menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru
+Melembapkan kulit wajah
+Mengecilkan liang pori
+Melicinkan dan melembutkan kulit wajah
+Menjadikan kulit wajah awet muda
+Mengelakkan penuaan
+Menjadi pelindung dari pencemaran udara
+Memulihkan kulit dan mencantikkan kulit wajah

Kaisa Skincare mengandungi bahan yang selamat sahaja.Berdaftar dengan KKM.Gunakan tanpa was-was.

Terdiri dari 4 item iaitu Facial Cleanser,Serum FaceCure , Foundation FaceFood 3 in 1 dan Night Cream FaceRest.

Nak tak kulit wajah yang halus,bebas jerawat,jeragat,licin dan cantik semulajadi?

Cubalah produk Kaisa Skincare,bebas dari bahan kimia berbahaya.

Mesra wudhuk dan berdaftar dengan KKM

Kaisa Skincare – Facial Cleanser – NOT170501342K

Kaisa Skincare – Foundation Facefood 3 In 1 – NOT170501343K

Kaisa Skincare – Night Cream Face Rest – NOT170501344K

Kaisa Skincare – Serum Facecure – NOT170501345K

26239891_10211144855719851_3144705960413464934_n

26195736_10211144855919856_4762448796376114629_n

#kaisaskincare
#menjadikanwajahlebihbaik
#berkongsikebaikan

KINI minyak herba asmak didatangkan didalam pelbagai saiz.

Lebih pilihan untuk anda.
Waah seronoknya, #Minyakherbaasmak kini didatangkan dalam 3 saiz utama.
💖10ml (mini) – boleh dijadikan sebagai tester dulu. Lagipun senang nak letak kat handbag.

💖30ml – letak kat umah / opis. Sekeluarga boleh pakai. Dari baby sampai dewasa.

💖50ml – lebih jimat dan tahan lama untuk lebih penjimatan wang anda.

Best best.

#minyakviral
#rawatanbatuk
#rawatkahak
#rawatanasma

23795352_10210814369537903_4401329547251616045_n

Tanda- tanda sakit asma/lelah

Adakah anda / anak anda mengalami sakit asma/lelah? mari lihat tanda-tandanya seperti berikut:

  • Pernafasan berbunyi (wheezing/ mengi/ bengek) terutama ketika bernafas (exhalation). Tidak semua penderita asma memiliki pernafasan yang berbunyi, dan tidak semua orang yang nafasnya terdengar wheezing adalah penderita asma.
  •  Adanya sesak nafas sebagai akibat penyempitan saluran bronki (bronchiale).
  • Batuk berpanjangan di waktu malam hari atau cuaca dingin/sejuk.
  • Adanya keluhan penderita yang merasakan dada sempit.
  • Serangan asma yang kuat menyebabkan penderita tidak dapat bercakap dengan baik kerana kesulitannya untuk mengatur pernafasan.

Adakah anda mengalami tanda-tanda asma/lelah di atas?

Mahu dapatkan rawatan semulajadi tanpa perlu makan ubat?

Hubungi :

Norah. pengedar sah mhamsb.SD03001.

016 831 3664

016 831 3664

Cara pemakaian minyak herba asmak

Apabila anda telah mendapatkan minyak herba asmak daripada pengedar mhamsb yang sah, berikut diberikan kaedah pemakaiannya untuk beberapa jenis penyakit yang terlibat.
1. Batuk dan lelah :
Sapukan minyak herba asmak di tapak kaki, labu betis, bawah pelipat, dada depan belakang menyeluruh, leher dan tengkuk serta bawah dagu.
2. Selsema:
Sapukan sedikit di dalam hidung, atas hidung hingga ke ubun ubun. Untuk bayi di bawah umur 2 tahun. Boleh tambahkan sapuan di dada, belakang dada serta tapak kaki.
3. Demam :
Sapukan minyak herba asmak di tapak kaki, labu, betis, bawah pelipat, dada depan belakang menyeluruh, leher dan tengkuk serta bawah dagu dan sapu di dahi
4. Sakit gigi :
Sapukan minyak herba asmak pada gigi yang sakit menggunakan cotton bud dan juga di bahagian pipi.
5. Kembung perut dan sembelit :
Sapukan di perut pinggang serta tapak kaki dan labu betis
6. Luka pembedahan:
Lap kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya.
7. Sengatan berbisa, benjol, lebam dan sakit urat :
Sapukan di tempat sepatutnya.
8. Migrain :
Sapukan di  keliling dahi, tengkuk dan leher.
9. Bisul:
Sapukan pada tempat bisul
10. Sakit pinggang dan lenguh lenguh :
Sapukan ditempat yang lenguh dan sakit.
11. Cirit birit :
Sapukan di bahagian bawah perut.
12. Senggugut :
Sapukan ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut.
Lakukan semua cara pemakaian di atas sekerap mungkin sehingga penyakit beransur pulih.
Jika mahu mendapatkan kaedah pemakaian yang lebih terperinci, boleh hubungi kami :
Norah. pengedar sah mhmsb. SD03001.
016 831 3664
016 831 3664

JUS ASMAK GOLD

Kandungan: 350 ml
.
Harga: RM44

.
Bahan: 12 Herba terpilih iaitu Lemon Juice, Apple, Ginger, Capsicum,Spinach, Garlic, Oregano, Cucumber, Echinacea,Stevia, Licorice dan Dong Guai. Serta mengandungi pengawal asid (Asid Sitrik) dan penstabil sebagai Kondisioner makanan yang dibenarkan.
.
Cara guna: Minum dua kali sehari. Sukatan untuk Dewasa, Sesudu pada waktu pagi ketika perut kosong. Jika dah makan, minum sejam selepas itu. Dan minum sesudu lagi di waktu malam sebelum tidur. Manakala untuk kanak-kanak sukatannya dikurangkan kepada separuh sudu sahaja.

Ingin membuat tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

pengedar sah mhamsb

SD03001

15741160_10154293437205945_9030416995931416963_n

ASMAK HERBS

Kandungan: 30 biji kapsul
.
Harga: RM35
.
Bahan: TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID Ianya diramuankan dari herba2 terpilih, antaranya;

•AKAR MENGKUNYIT

•AKAR SERAPAT

•LADA SULAH .
.
Cara guna: Makan dua biji sebelah pagi dan dua biji sebelah malam. Jika resdung yang teruk, tambahan dua biji tengahari. Banyakkan minum air masak, jika dah semakin pilih, makan apabila perlu sahaja
Untuk tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

Pengedar sah MHAMSB

SD03001

15672877_1359675440720800_6614061815516654420_n

BEDAK ASMAK

Kandungan: 150 G
.
Harga: RM38
.
Bahan:  Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.

* Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.

* Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .

* Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.
.
Cara guna:  Pakai sekerap yang boleh ketika masalah kulit sedang teruk. selepas beberapa jam, jika bedak kelihatan pudar dan diserap peluh, cuci bersih dengan air, lapkan dan keringkan kemudian sapu

untuk tempahan:

call/wassap 016-8313664

pengedar sah MHAMSB

SD03001
13578701_10206653440557279_1119920131_n

MINYAK HERBA ASMAK

Kandungan: 30 ml
.
Harga: RM39
.
Bahan: Habatussauda, minyak zaitun, minyak kelapa dara, pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat, tapi suci. Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah hadil R&D (Research & Development) @ penyelidikan dan Pembangunan dan menggunakan teknologi NANO.
.
Cara guna: Hanya perlu sapu di leher hingga dada, dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh. Anda hanya perlu rajin dan istiqamah menggunakannya dan kesan boleh dilihat seawall 1 hari – 30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.
.
Sebarang tempahan:

call/wassap 016-8313664 (Norah)

Pengedar Sah MHAMsb

SD03001

 

14971988_10154956550189206_1065149779_n