Tag Archives: kelemumur

Tiada lagi masalah kelemumur & rambut gugur

SHAMPOO BUNGA RAYA PLUS🌺🌿🌾

JANGAN baca klu anda TAK ADA msalah sprt di bawah👇👇👇👇👇

Macam2 jenis shampoo dah cuba..

Harga pun tak kurang hebatnya, tapi hasil tetap sama mcm shampoo yg jual di pasaraya

Shampoo Bunga Raya Plus Mungkin penutup untuk Pencarian shampoo yg selama ini anda cari.. Kenapa?

Kelebihan Syampoo Bunga Raya Plus:-

Menyegarkan kulit kepala
Menghilangkan kelumumur
Menghalang kegatalan kulit kepala.
Menghilangkan kudis/jerawat kepala
Menyihatkan rambut
Menghilangkan keguguran rambut
Membantu merawat stress dan kepenatan
Menyuburkan & melembutkan rambut
Menghalang rambut gugur
Membantu Masalah Uban (bkn faktor usia)
:
Produk ini tanpa kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat
:
Benda yang paling disukai semua ialah bau nya yang cukup WANGI. Feel fresh lepas bersyampu dengan syampu bunga raya plus.

Likepage Farrah Care

42288300_10212924579771840_8137447396385751040_n

Takut nak pakai tudung sebab rambut BERBAU!!!.

Dah banyak kali cuba syampoo dari murah sampai yang mahal. Namun hasil sama jerr. Lepas pakai dua tiga minggu, kulit kepala masih rasa gatal dan kelemumur tak berkurang. Palin sedih bila rambut masih kusut dan berbau hapak. Stress!! Lagi stress bila dapat tahu ada plumbum dan paraben dalam syampoo tu..huhuhuhuh
.
Dengan syampoo bunga raya ini, anda akan rasai kelebihannya:
🌺 Rambut wangi sepanjang hari
🌺 Anti-kelemumur
🌺 Rambut lebih lebat
🌺 Rambut lebih hitam dan lembut
🌺 Rambut tidak lagi bercabang
🌺 Tiada lagi masalah rambut gugur dan kusut
🌺 Kulit kepala rasa lebih lembap dan segar
🌺 Kulit kepala tidak lagi gatal
.
Bukan sekadar dapat kesan yang WOW tapi diformulasi dari bukan satu bukan dua bukan tiga tapi ENAM bahan yang boleh menghilangkan masalah KULIT KEPALA dan RAMBUT.
.
Kandungannya adalah:

Bunga Raya – Merawat rambut yang keguguran dan kulit kepala yang gatal juga melebatkan rambut, menghitamkan rambut, dan melembutkan rambut

Coconut Oil – Melindungi Rambut dari Kerosakan Akibat Sinar Matahari, Menyuburkan Rambut, Sebagai Kondisioner, Mengurangkan kelemumur , Mengatasi Rambut Bercabang, Menyehatkan Kulit Kepala, memberi Protein pada Rambut, Melembapkan Rambut, Melembutkan Rambut, dan Mencegah Uban

Babassu Oil – Menyegarkan kulit kepala

Tea Tree Oil – Melembapkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur dan rambut gugur

Jojoba Oil – Mengurangkan masalah rambut kusut dan gugur, membuat rambut lebih lembut dan bersinar , dan mengelakkan rambut bercabang.

Acerola – Menguatkan rambut hingga ke akar, menggurangkan masalah rambut gugur dan berpontensi memberi vitamin pada rambut untuk kekal sihat

 TANPA Midazolidinyl urea & Diazoldinyl Urea
 TANPA Methyl dan Proply dan Butyl dan Ethyl paraben
 TANPA Stearalkonium chloride
 TANPA Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
 TANPA Syynthetic Frgarances

Mahu maklumat lanjut??? Klik link di bawah:
.
http://www.wasap.my/60168313664
http://www.wasap.my/60168313664
http://www.wasap.my/60168313664

Whatsapp segera sebelum kehabisan stok!😊

18892958_1529036537118022_5799175636696699443_n

Syampoo bunga raya untuk rambut bermasalah

Dah 2 minggu kak norah guna #syampooBungaraya color dark pink ini. Cecair syampo ni kaler putih dan lembut seperti susu. Bila gosok sambil urut dua tiga kali kat kepala, aromanya keluar bertebaran ke seluruh kamar mandi. Rasa rileks seolah-olah dibelai kat SPA. Sungguh tenang dan nyaman.
.
Selepas rambut dibilas, rambut akan rasa lebih ringan, lembut dan wangi. Ada extra benefit taaaau, dah le wangi, kulit kepala pun dah tak gatal dan rambut senang diurus. Paling best kelemumur-kelemumur degil pun dah segan nak kuar. Jadi korang yang pakai tudung tu, tak yah risau daah, guna je #syampooBungaRaya ni, rambut uolss akan wangi sampai petang nanti. Tak caya? Cer le try sebotol.
.
Lagipun syampoo ni selamat digunakakan, takde bahan-bahan merbahaya. Shyuh..shyuh..shyuh jauh semua bahan kimia merbahaya. #SyampooBungaRaya hanya diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Mari sama-sama baca:

Bunga Raya – Merawat rambut yang keguguran dan kulit kepala yang gatal juga melebatkan rambut, menghitamkan rambut, dan melembutkan rambut

Coconut Oil – Melindungi Rambut dari Kerosakan Akibat Sinar Matahari, Menyuburkan Rambut, Sebagai Kondisioner, Mengurangkan kelemumur , Mengatasi Rambut Bercabang, Menyehatkan Kulit Kepala, memberi Protein pada Rambut, Melembapkan Rambut, Melembutkan Rambut, dan Mencegah Uban

Babassu Oil – Menyegarkan kulit kepala

Tea Tree Oil – Melembapkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur dan rambut gugur

Jojoba Oil – Mengurangkan masalah rambut kusut dan gugur, membuat rambut lebih lembut dan bersinar , dan mengelakkan rambut bercabang.

Acerola – Menguatkan rambut hingga ke akar, menggurangkan masalah rambut gugur dan berpontensi memberi vitamin pada rambut untuk kekal sihat
.
Psssst en suami pun suke tau bau wangiannye. Tak perlu lah nak berbelanja lebih untuk memikat hati suami. Ngeeee
.
Eh serius, dia boleh perasaan kalau kak norah tak pakai syampoo ni. Lucu kan..hihiihihh

#DiamondMhamsb
#SyampooBungaRaya
#TimFarrahCare

Info lanjut http://www.wasap.my/60168313664

bungaraya