Tag Archives: syampoo bunga raya

Tiada lagi masalah kelemumur & rambut gugur

SHAMPOO BUNGA RAYA PLUS🌺🌿🌾

JANGAN baca klu anda TAK ADA msalah sprt di bawah👇👇👇👇👇

Macam2 jenis shampoo dah cuba..

Harga pun tak kurang hebatnya, tapi hasil tetap sama mcm shampoo yg jual di pasaraya

Shampoo Bunga Raya Plus Mungkin penutup untuk Pencarian shampoo yg selama ini anda cari.. Kenapa?

Kelebihan Syampoo Bunga Raya Plus:-

Menyegarkan kulit kepala
Menghilangkan kelumumur
Menghalang kegatalan kulit kepala.
Menghilangkan kudis/jerawat kepala
Menyihatkan rambut
Menghilangkan keguguran rambut
Membantu merawat stress dan kepenatan
Menyuburkan & melembutkan rambut
Menghalang rambut gugur
Membantu Masalah Uban (bkn faktor usia)
:
Produk ini tanpa kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat
:
Benda yang paling disukai semua ialah bau nya yang cukup WANGI. Feel fresh lepas bersyampu dengan syampu bunga raya plus.

Likepage Farrah Care

42288300_10212924579771840_8137447396385751040_n

Syampoo rambut hilangkan bau hapak

RISAU betoi la, setiap kali pakai tudung, kulit kepala jadi berpeluh, buka je skaf keluar bau yang tak menyenangkan.

Ada tak rakan/adik-beradik/saudara yang mengalami masalah di atas? Don wori, sekarang dah ada penawarnya tau.

Gunakannlah syampoo bunga raya. Rambut dan kulit kepala rasa segar dan wangi je sepanjang hari. Selain itu, Ia jugak dirumus khas untuk merawat rambut yang gugur dan gatal kepala ekslusif untuk wanita yang bertudung.

Tapi jangan ingat wanita bertudung je selalu alami masalah keguguran rambut ni. Ada juga wanita yang ‘freehair’ atau lelaki yang mengalami masalah yang sama kan? Selain untuk masalah rambut gugur, syampoo bunga raya ini jugab bertindak sebagai anti-kelemumur, mengawal untuk kepala kering dan berminyak, di samping dapat menyejukkan dan sentiasa menyegarkan kulit kepala kita.

Apa kandungan yg best dalam Syampoo Bunga Raya ni????

Bunga Raya – Merawat rambut yang keguguran dan kulit kepala yang gatal juga melebatkan rambut, menghitamkan rambut, dan melembutkan rambut

Coconut Oil – Melindungi Rambut dari Kerosakan Akibat Sinar Matahari, Menyuburkan Rambut, Sebagai Kondisioner, Mengurangkan kelemumur , Mengatasi Rambut Bercabang, Menyehatkan Kulit Kepala, memberi Protein pada Rambut, Melembapkan Rambut, Melembutkan Rambut, dan Mencegah Uban

Babassu Oil – Menyegarkan kulit kepala

Tea Tree Oil – Melembapkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur dan rambut gugur

Jojoba Oil – Mengurangkan masalah rambut kusut dan gugur, membuat rambut lebih lembut dan bersinar , dan mengelakkan rambut bercabang.

Acerola – Menguatkan rambut hingga ke akar, menggurangkan masalah rambut gugur dan berpontensi memberi vitamin pada rambut untuk kekal sihat

Sis nak cuba ye?
Pey em je kak norah atau wassap di 0168313664.

#SyampooBungaRaya
#berkongsikebaikan
#TimFarrahCare

25299495_10210938008748806_1982577202079870062_n

Syampoo bunga raya untuk rambut bermasalah

Dah 2 minggu kak norah guna #syampooBungaraya color dark pink ini. Cecair syampo ni kaler putih dan lembut seperti susu. Bila gosok sambil urut dua tiga kali kat kepala, aromanya keluar bertebaran ke seluruh kamar mandi. Rasa rileks seolah-olah dibelai kat SPA. Sungguh tenang dan nyaman.
.
Selepas rambut dibilas, rambut akan rasa lebih ringan, lembut dan wangi. Ada extra benefit taaaau, dah le wangi, kulit kepala pun dah tak gatal dan rambut senang diurus. Paling best kelemumur-kelemumur degil pun dah segan nak kuar. Jadi korang yang pakai tudung tu, tak yah risau daah, guna je #syampooBungaRaya ni, rambut uolss akan wangi sampai petang nanti. Tak caya? Cer le try sebotol.
.
Lagipun syampoo ni selamat digunakakan, takde bahan-bahan merbahaya. Shyuh..shyuh..shyuh jauh semua bahan kimia merbahaya. #SyampooBungaRaya hanya diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Mari sama-sama baca:

Bunga Raya – Merawat rambut yang keguguran dan kulit kepala yang gatal juga melebatkan rambut, menghitamkan rambut, dan melembutkan rambut

Coconut Oil – Melindungi Rambut dari Kerosakan Akibat Sinar Matahari, Menyuburkan Rambut, Sebagai Kondisioner, Mengurangkan kelemumur , Mengatasi Rambut Bercabang, Menyehatkan Kulit Kepala, memberi Protein pada Rambut, Melembapkan Rambut, Melembutkan Rambut, dan Mencegah Uban

Babassu Oil – Menyegarkan kulit kepala

Tea Tree Oil – Melembapkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur dan rambut gugur

Jojoba Oil – Mengurangkan masalah rambut kusut dan gugur, membuat rambut lebih lembut dan bersinar , dan mengelakkan rambut bercabang.

Acerola – Menguatkan rambut hingga ke akar, menggurangkan masalah rambut gugur dan berpontensi memberi vitamin pada rambut untuk kekal sihat
.
Psssst en suami pun suke tau bau wangiannye. Tak perlu lah nak berbelanja lebih untuk memikat hati suami. Ngeeee
.
Eh serius, dia boleh perasaan kalau kak norah tak pakai syampoo ni. Lucu kan..hihiihihh

#DiamondMhamsb
#SyampooBungaRaya
#TimFarrahCare

Info lanjut http://www.wasap.my/60168313664

bungaraya