TAWARAN PROMOSI JADI AGEN ASMAK SLOT TERAKHIR 2018 DIBUKA

Wah,offer ni datang beberapa kali je biasanya.Hanya dengan moodal serendah 100 saja!ย ๐Ÿ˜

Sesuai untuk siapa?

โœ”Anda yang kekurangan modal
โœ”Pelajar,surirumah,pekerja swasta,kakitangan kerajaan yang nak income sampingan seperti income kerja tetap

Kenapa mesti menyertai kami?

๐Ÿ‘‰ย Produk viral,mudah jual

๐Ÿ‘‰ย Produk evergreen yang sentiasa diperlukan

๐Ÿ‘‰ย Mempunyai permintaan tinggi seluruh Malaysia dan luar negara

๐Ÿ‘‰ย Peluang sama rata kepada semua pengedar – Konsep man jadda wa jadda

๐Ÿ‘‰ย Konsep sharing di kalangan leader dan seluruh team

๐Ÿ‘‰ย Syarikat MHAMSB sedang pesat berkembang dan mendapat perhatian ramai pihak dan dalam proses ke pasaran global

๐Ÿ‘‰Pengedar bukan sekadar diajar berniaga semata,tetapi diajar ilmu PREMIUM pengurusan masa,disiplin,kewangan dan ilmu bisnes yang sukar diperolehi di luar.

๐Ÿ‘‰Teknik marketing yang berbeza

๐Ÿ‘‰Kami telah menyusun roadmap pengedar untuk 10 tahun

๐Ÿ‘‰Syarikat mempunyai misi,visi dan halatuju yang jelas

Ketahui 21 Keistimewaan Pengedar pada 2019 nanti,majoritinya kami dah pun laksanakan tahun ini (bukan omong kosong)

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Keistimewaan pengedar Asmak 2019

Apa yang anda dapat dengan menyertai kami?

1. Peluang untuk menambah ilmu pemasaran,jualan dan pembangunan diri berterusan secara online dan offline secara PERCUMA.

2. Kelas bisnes dan personal coaching dengan leader dan CEO secara PERCUMA sepanjang tahun secara online dan offline.

3. Hadiah sempena hari lahir pengedar dan rebet pembelian semasa hari lahir.

4. Hadiah ulangtahun perkahwinan dan sponsor hadiah untuk contest sempena anniversary.*

5. Hadiah bayi baru lahir.

6. Bantuan pemasaran dan penjenamaan berterusan pelbagai medium.

7. Reward kepada pengedar dengan jualan tertinggi dan insentif untuk pengedar yang konsisten restock setiap bulan.

8. Berpeluang menyertai program terpilih secara PERCUMA.

9. Support group di FB ,Whatsapp dan Telegram.

10. Bantuan kecemasan untuk agen yang komited dan aktif.

11. Peluang untuk menjadi leader dengan ilmu-ilmu premium yang sukar didapati dan jika ada kosnya sangat tinggi.

12. Program “customer loyalty” Asmak Member Club dan pelbagai program khas untuk pelanggan untuk meningkatkan jualan pengedar.

13. TEMPLATE MAGIC 2.0 yang direka khas untuk meningkatkan pendapatan dan hanya ada di MHAMSB

14. Peluang menyertai pelbagai contest dalaman yang dibuat hanya untuk pengedar

15. Ilmu bisnes PERCUMA dan panduan pengurusan kewangan berterusan.

16. Penghargaan secara berkala bagi pengedar yang upgrade.

17. Sponsor booth untuk pengedar di seluruh Malaysia.

18. Mendapat peruntukan khas untuk sample produk.

19. Mendapat training agen 3 bulan untuk meningkatkan sales.

20. Insentif dan hadiah untuk anak pengedar yang mendapat keputusan cemerlang dalam akademik.

21. Program khas Form to Success 1.0 dan pemantauan khas melalui Yearly Planner yang direka khas untuk keperluan usahawan.

Dan banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat jika berada dalam team Asmak.

Dare to be different?

Cepat-cepat komen,PM atau whatsapp :

http://agen0168313664.wasap.my/
http://agen0168313664.wasap.my/
http://agen0168313664.wasap.my/

sekarang

Tawaran ini sah sehingga 31. 12.2018 sahaja.ย ๐Ÿ˜Š

Nak tapi tak ada modal? Komen lokasi anda. Kami akan bantu beri produk secara consignment kepada anda.๐Ÿ˜

Tag kawan fb kalian di ruangan komen ni.Mana tahu disebabkan anda mereka berjaya menjadi peniaga online yang sukses nantiย ๐Ÿ˜

Jemput share sekali tau.Tq

agen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *